Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale zodiei Capricorn: suflet pereche, flacăra geamănă și datorie karmică

3 Mai 2022 publicat în Horoscop 912 share-uri

Nativii Capricorn iubesc relațiile cu oamenii, nu se tem să cunoască oameni noi, știu să ceară ajutorul atunci când au nevoie, însă ceea ce îi rănește profund este dezamăgirea pe care o suferă în urma unor legături cu persoane nepotrivite în viața lor. Trebuie să învețe să treacă peste acestea și să nu umbrească restul relațiilor pe care le pot avea prin prisma experiențelor negative acumulate. Vă invităm să descoperiți care sunt relațiile cosmice ale acestor nativi și ce zodii le pot influența cel mai mult viața.

Relațiile cosmice ale zodiei Capricorn: Datoriile Karmice

Fiecare dintre noi avem de rezolvat o serie de datorii spirituale, unele provin din karma familiei, iar altele sunt ale noastre. Relațiile karmice de dragoste debutează intens, atracția dintre cei doi este deosebit de mare și aproape că este imposibil ca cineva să se opună unei relații karmice.

Este așa-numita dragoste la prima vedere, însă, spre deosebire de relațiile cu sufletele pereche, unde simțim că ne cunoaștem dintotdeauna, în cazul relațiilor karmice partenerii sunt nerăbdători să se reîntâlnească pentru a se cunoaște mai bine.

În aceste relații, la început, domină curiozitatea, dorința de a experimenta alături de celălalt, iar emoțiile sunt foarte intense, încât le conferă insomnii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

În timp, pe măsură ce lecția karmică este absorbită, relația devine toxică pentru cei doi. Pur și simplu nu se mai simt fericiți în relație, iar despărțirea este foarte grea, căci aceste relații se comportă ca dependențe. Cei implicați în relații karmice își spun cu dificultate și suferință „adio”.

Pentru nativii Capricorn, posibilitatea de a dezvoltă relații karmice este mare alături de zodiile Berbec, Gemeni, Rac, Balanță.

Foto articol: Dzhulbee/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri