22 Februarie 2022 publicat în Horoscop 567 share-uri

Aceste 7 ritualuri de a atrage banii în viața noastră sunt cele mai cunoscute și folosite în lumea întreagă și au menirea de a aduce bogăția și belșugul în viața noastră, de a ne înconjura de bunuri materiale sau pur și simplu de a ne spori norocul la bani. Pentru că folosesc energii, aceste ritualuri se leagă puternic de credințele noastre, astfel că este indicat să le încercați pe toate și să vedeți care este cel mai potrivit pentru voi.

Ritualuri pentru atragerea banilor: în nopțile cu Luna Plină

De câteva ori în an ne putem bucura de nopțile cu Luna Plină, atunci când putem spune rugăciuni puternice sau putem folosi această perioadă pentru ritualuri de atragere a banilor.

Așteptați o noapte cu Lună Plină și lăsăți bani în aer liber, într-un loc sigur. De exemplu în balcon.

A doua zi folosiți un recipient, puneți banii îl el și acoperiți-i cu câteva linguri de zahăr. Lăsăți iar banii afară, peste noapte, în recipientul respectiv.

Apoi acești bani se învelesc în celofan și se poartă o lună de zile în portofel, ca o amuletă norocoasă.

Ritualuri pentru atragerea banilor: Lumânări aurii pentru a trage luxul

Lumânările aprinse sunt folosite în aproape orice tip de ritual din câte există. Aceasta pentru că lumânările aprinse au scopul de a crea un portal între dorințele noastre și un efector.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Și în ceea ce privește atragerea banilor putem folosi lumânările. Aurul este asociat cu banii și bogăția, iar folosirea lumânărilor aurii în casă sporește luxul și atrage banii.

Ritualuri pentru atragerea banilor: realizează ceea ce „îi place” ochiului să vadă

Aranjați casa dumneavoastră astfel încât să fie foarte plăcută la privire. Aruncați amuletele și lucrurile vechi care și-au pierdut forța, reciclați diverite obiecte, aruncați lucrurile stricate care ocupă un spațiu „mort” în casa dumneavoastră.

De asemenea, nu păstrați lucruri crăpate sau cârpite, aruncați hainele rupte, distruse, aveți grijă să aduceți câte un lucru nou în viața voastră în fiecare an.

Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne? 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului
Foto: pexels.com

Ritualuri pentru atragerea banilor: Feng shui pentru bogăție

În Feng Shui, roșu protejează împotriva pierderii banilor și a cheltuielilor inutile.

Haine albastre atrag cadourile în viață, atrag un destin bogat și o karmă blândă.

Bănuții auriicare înfățișează simbolurile ying și yang atrag bogații și aduc noroc la bani. Aceste monede pot fi atârnate deasupra ușii ori se poartă în portofel.

Sursa foto articol: Dean Drobot/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri