18 Februarie 2022 publicat în Horoscop 910 share-uri

Cu toții stabilim de-a lungul vieții numeroase relații, însă doar unele dintre acestea ne marchează existența în mod profund, ne pot schimba, ne pot vindeca, ne pot salva. Din punct de vedere astral, cele mai importante relații pe care noi le creăm, deci dincolo de cele familiale, sunt de 3 tipuri: relațiile cu sufletele pereche și cele karmice, precum și relația cu sufletul geamăn (flacăra geamănă). Descoperiți în acest articol toate detaliile alestor legături pentru zodia Berbec.

Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale zodiei Berbec

Cine sunt sufletele pereche ale Berbecului?

Sufletele pereche sunt acelea cu care ne înțelegem foarte bine și putem dezvolta relații amoroase sănătoase, alături de care ne putem întemeia o familie sau putem trăi relația de cuplu în mod sănătos, constructiv și vindecător.

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche în viață, așadar poate bifa mai multe relații de iubire pe care le-a considerat minunate, dar care s-au sfârșit din diferite motive care nu au putut fi controlate de cei doi parteneri.

Cele mai compatibile zodii pentru nativii Berbec privind relațiile amoroase sunt Gemenii, Săgetătorii și Leii, așadar am putea spune că există șanse foarte mari să găsească sufletele pereche în aceste zodii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Compatibilitatea zodiei Berbec cu zodia Gemeni în relațiile de iubire

Aerul nativului Gemeni hrănește focul Berbecului.

Unul este plin de acțiune (Berbecul), celălalt s-ar plictisi repede fără puțină adrenalină în viața sa (Gemeni). Așadar cei doi fac o pereche bună, se simt minunat unul în prezența celuilalt, trăiesc intens viața și chiar au foarte multe de împărțit și de construit împreună.

Compatibilitatea zodiei Berbec cu zodia Leu în cuplu

Deși ambii nativi au un ego foarte puternic, totuși se pot înțelege de minune dacă au valori și direcții asemănătoare în viață. Leul este hotărât, este o prezență magnetică, strălucitoare și are nevoie de multă atenție, iar Berbecul are o minte plină de idei, iubește intens, este plin de energie pentru a menține permanent interesul Leului.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Așadar împreună pot avea o relație frumoasă, plină de experiențe inedite și demne de un roman de dragoste.

Compatibilitatea zodiei Berbec cu zodia Săgetător

Săgetătorul este dornic de acțiune, îi place să cunoască mulți oameni, poate fi ușor superficial și uneori chiar lăudăros, dar partea frumoasă este că toate acestea sunt savurate de către nativul Berbec. Amândoi au microbul acțiunii, sunt extrovertiți și gata oricând de acțiune, iubesc călătoriile su au mulți prieteni.

Cei doi vor forma o relație frumoasă, intensă și pasională, nu se vor plictisi, iar rutina nu are lor în viața lor. Mai mult decât atât, știu să își acorde unul altuia libertatea de care au nevoie.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Relația cu sufletul geamăn (Flacăra Geamănă)

Această relație este diferită de cea cu sufletele pereche. Se spune că sufletele gemene au luat naștere prin ruperea unui singur suflet și acestea se vor căuta până se vor găsi și se vor întregi.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Tot ce lipsește unuia prezintă celălalt și se înțeleg fără a-și spune nimic. Se știu pur și simplu, se simt unul pe celălalt.

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă apare de obicei când avem cea mai mare nevoie, atunci când o rană din viața noastră nu mai poate fi reparată fără ajutor.

Sufletul geamăn poate fi oricine, un părinte, un prieten, un coleg, un iubit. Alături de sufletul geamăn te simți cu adevărat împlinit, te simți complet, în siguranță, te simți vindecat și puternic, fericit, acceptat, înțeles.

Probabilitatea cea mai mare pentru sufletul geamăn al Berbecului este ca acesta să se afle în zodia Gemeni.

Relațiile karmice ale zodiei Berbec

Relațiile karmice pot să apară în viața noastră la orice vârstă, sunt relații pe care noi le atragem, prin propriile vulnerabilități și răni interioare. Atragem acea persoană de la care trebuie să învățăm o anumită lecție care ne ajută să evoluăm, să mergem mai departe, să ieșim din blocajul spiritual.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Relațiile karmice durează mai mult sau mai puțin, ele țin exact atât timp cât este nevoie. Din aceste relații ambii au o lecție de învățat.

Vi s-a întâmplat să aveți un prieten bun, de care să vă despărțiți, dar apoi să vi se pară că s-a schimbat radical? Sau un iubit care în relația cu voi fugea de responsabilități, de copil sau căsătorie, apoi după despărțire s-a căsătorit cu următorul partener?

Exemplele ar putea continua, dar atât de puternic ne schimbă relațiile karmice. Poate ne facem curaj să întemeiem o familie după o astfel de relație, sau vom ști să nu ne mai lăsăm niciodată abuzați.

Este important de spus că relațiile karmice sunt deosebit de intense și răscolitoare și că se sfârșesc cu suferință puternică.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Cel mai probabil nativii Berbec vor experimenta relații karmice cu persoane din zodiile Rac, Fecioară și Capricorn.

Sursa foto articol: A StockStudio/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri