16 Februarie 2022 publicat în Horoscop 352 share-uri

Efectele Lunii pline de pe 16 februarie se resimt până la aproximativ 2 săptămâni, până la etapa de Lună Nouă (2 martie), când debutează un nou ciclu lunar. Prin urmare, iată care este sfatul astral pe care îl avem pentru tine în următorul interval de timp de 2 săptămâni:

Pe 16 februarie 2022, avem parte de o Lună Plină în Leu în conjuncție cu un Pluto un pic tensionat (ceea ce ne intensifică emoțiile și nu neapărat într-un sens bun, dar în același timp ne ajută să ne înțelegem sentimentele negative precum frica, îngrijorările, anxietatea și risipește misterul ce învăluie unele secrete), dar care este puternic influențată și de alinierea fericită și inspirată dintre Venus și Marte. Astrologii sunt de părere că efectele Lunii pline se resimt până la aproximativ 2 săptămâni, până la etapa de Lună Nouă ,când debutează un nou ciclu lunar. Prin urmare, iată care este sfatul astral pe care îl avem pentru tine în următorul interval de timp de 2 săptămâni:

Astro-sfat pentru zodia Berbec – Luna plină te încurajează să îți exprimi creativitatea în perioada următoare și să îi arăți lumii tot ceea ce poți tu să faci. Este momentul tău să strălucești, dar într-un mod ludic și fără efort, distrandu-te și urmărindu-ți visurile în același timp. Din joacă, în acele momente de relaxare totală, se pot naște idei geniale. Concentrează-te și pe copilul tău interior și acordă-i aceeași tandrețe și atenție pe care o acorzi și familiei tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Astro-sfat pentru zodia Taur – În următoarele 2 săptămâni, este foarte posibil ca mintea ta să fie ocupată cu găsirea unor soluții legate de o problemă mai veche. Încearcă însă să privești lucrurile dintr-o perspectivă mai detașată, fără să renunți. Ai parcurs uun drum lung pentru a-ți atinge obiectivul, dar ești foarte aproape de a-l duce la bun sfârșit. O persoană din anturajul tău te va îndruma și va juca rolul de călăuzitor, ajutându-te să rezolvi tot.

Astro-sfat pentru zodia Gemeni – Pentru Gemeni, perioada următoare va fi revelatoare, în sensul în care vei fi luat prin surprindere să auzi vești noi, să primești răspunsuri la niște întrebări care te preocupau de mult sau ți se vor dezvălui niște secrete și mistere. Este ca și cum ceața se ridică de pe un anumite aspect al vieții tale și îl vei putea vedea așa cum este el în realitate. Sentimentele tale sunt intense și te simți eliberat. Atunci când nu știi ce să crezi, mergi pe mâna intuiției tale și a universului.

Foto: pockygallery /Shutterstock

Astro-sfat pentru zodia Rac – Te va preocupa mai mult decât ți-ai dori aspectul profesional în perioada următoare. Dorești să te simți valorizat și apreciat la locul de muncă, dar în același timp și să găsești o posibilitate de a-ți mări veniturile. Socializarea va fi un aspect important al vieții tale profesionale așa că investește în acest aspect în funcție de resursele și disponibilitatea ta. Luna Plină în Leu poate aduce pentru Rac niște parteneriate sau colaborări extraordinare, ceea ce te face mai încrezător în tine și în abilitățile tale.

Astro-sfat pentru zodia Leu – Pentru zodia Leu, se anunță o perioadă intensă și plină de vitalitate și strălucire așa că ar fi mare păcat să nu profiți de ea. Îți dorești să ieși din rutină și să pășești pe noi teritorii, ieșind din zona ta de confort, dar în același timp îți iei măsuri pentru a-ți proteja propria persoană. Îmbrățișează-ți autenticitatea și arată-te lumii așa cum ești tu în realitate. Exprimă-te și fă-ți vocea auzită, ceilalți sunt dornici să audă ceea ce ai de spus. Pasiunea și înflăcărarea sunt cuvintele cheie pentru Leu în următoarele 2 săptămâni.

Astro-sfat pentru zodia Fecioară – Zodia Fecioară este într-un roller coaster emoțional, cu zile excelente, pozitive și senine, și zile în care sensibilitatea și schimbările de dispoziție sunt la ele acasă. Fă pace cu tine însuți și acceptă-ți stările cu înțelegere. Îmbrățișează-te și asigură-te că îți îndeplinești nevoile tale emoționale înainte de toate. Discută cu partenerul de viață sau cu cineva drag atunci când te simți copleșit de povara propriile sentimente. Se vor ușura pe jumătate.

Astro-sfat pentru zodia Balanță – În această perioadă înțelegi o lecție extrem de importantă: contează enorm să fii aliniată cu scopul tău căci lucrurile vin mai ușor către tine atunci când te afli în această secvență vibrațională. Nu trebuie să îți dai duhul muncind până la epuizare pentru un scop sau cauză, până și ele se aliniază cu tine atunci când tu conștientizezi în interiorul tău cum merg lucrurile cu adevărat. Concentrează-te mai degrabă în această perioadă în a crea bucurie în viața și în muncă ta și totul se va așeza și va veni de la sine.

Astro-sfat pentru zodia Scorpion – Chiar dacă ești într-o etapă în care preferi introspecția și intimitatea și te simți mai expus ca niciodată la locul de muncă, “obligat” să fii în centrul atenției și în contact cu ceilalți, totul este în avantajul tău. Ceilalți te privesc admirativ, îți recunosc meritele, iar proiectele tale sunt încununate de succes. Fii recunoscătoare, acceptă recunoașterea meritelor tale și laudele în mod public și bucură-te de succesul tău profesional, îl meriți.

Astro-sfat pentru zodia Săgetător – Este momentul să nu mai stai pe gânduri și să te eliberezi complet de ceea ce te ținea pe loc și tot revenea în viața ta, însă nu în formula și forma în care ți-ai fi dorit. Atunci când te predai și accepți, acel ceva pe care ți-l doreșți, dacă servește binelui tău, va veni el către tine. Este momentul să te ocupi mai mult de spiritualitatea ta, așa că nu spune “nu” unei călătorii neprevăzute, ofertei de a te înscrie la un curs nou sau chiar și metodelor de a te cunoaște mai bine.

Astro-sfat pentru zodia Capricorn – Este posibil ca un mic conflict cu cineva apropiat să te întoarcă iar în trecut și să nu mai reușeșți să te desprinzi prea curând de rănile tale. Nu rămâne în această stare, ieși cu prietenii, meditează, roagă-te, detașează-te, vorbește, procesează această durere pe care o credeai vindecată, accept-o și lucrează cu ea. Apelează chiar la ajutorul și sprijinul unui specialist dacă simți că este nevoie. Și jurnalul este o bună metodă de a te elibera de trăirile tale și un mic pas spre vindecare.

Astro-sfat pentru zodia Vărsător – Deși unele zile îți sunt agitate și pline și mereu apar lucruri neprevăzute în peisaj, pe care nu le-ai plănuit, această Lună plină în Leu te împuternicește într-un mod fantastic. Ai încredere în puterile tale și în univers și nimic nu îți pare imposibil de rezolvat sau de dus. Ia totul așa cum vine, fără să te mai agiți, și vei vedea cum atitudinea ta va schimba radical traiectoria situațiilor și a împrejurărilor. Unele aspecte ale vieții tale se vor îmbunătăți pentru tine și vei experimenta lucruri bune, te vei simți binecuvântat și protejat de cineva de sus.

Zodia Pești – Chiar dacă unele conjuncturi legate de locul de muncă sau de profesia ta te frământă, acest eveniment cosmic al Lunii pline în Leu încearcă să îți amintească să te eliberezi de patternuri vechi de funcționare și să îmbrățișezi schimbarea, fiind flexibil și lăsându-te purtat de aripa transformării. Concentrează-te pe starea ta de bine, pe sinele tău, și găsește-ți echilibrul dintre minte, trup și suflet astfel încât să fii în sincronicitate cu universul. O nouă direcție ți se va revela curând, Luna plină în Leu te va ghida să îți regăsești speranța aceea de care aveai nevoie.

Foto fr si main: Joeprachatree /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri