13 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 166 share-uri

Te așteaptă un an plin de iubire alături de partener? Putem vorbi de căsătorie anul acesta sau de întâlnirea sufletului pereche? Este posibil să îți îmbunătățești viața financiară și banii să vină către tine? Decodifică mesajele numerologice ale destinului și află care sunt principalele previziuni pentru tine în funcție de numărul anului personal în 2022.

Anul personal 6

Cei cu un an personal 6 într-un an universal 6 precum este 2022 se pot numi protejații destinului. Ei urmăresc echilibrul și armonia în tot ceea ce fac în acest an, iar grija și atenția pe care le manifestă față de familie și cei dragi le îmbunătățesc relațiile. Este posibil ca în acest an să petreceți mai mult timp cu prietenii și cei dragi și să aduceți mai multă iubire și armonie în viața voastră. Cei single își pot întâlni sufletul pereche și chiar căsători anul acesta, iar cei implicați într-o relație stabilă de iubire să lucreze pentru a și-o consolida și aprofunda și mai mult. Fiți deschiși iubirii și vă va găsi! Copiii joacă și ei un rol important într-un an personal 6 și veți dori, mai mult ca niciodată, să vă înconjurați de râsetele și de spiritul ludic al acestora. Unii pot chiar experimenta un nou rol în viețile lor, cel de părinte. Vi-l veți asuma cu bucurie, maturitate și responsabilitate.

Anul personal 7

Cei cu anul personal 7 sunt conduși de univers către explorarea propriului univers și a interiorului lor. În acest an, introspecția are o putere fascinantă asupra lor și de multe ori vor avea tendința de a analiza, de a petrece mai mult timp cu propria persoană, de a sta de vorba cu ei însiși și a afla care sunt acele lucruri, persoane și situații pe care și le doresc cu adevărat în viețile lor. Cifra 7 îi călăuzește către un an al odihnei, al evoluției spirituale și al resetării mentale și sufletești, în care își doresc să își îmbunătățească relația cu divinitatea. Afacerile și colaborările cu persoanele din străinătate pot beneficia de câștiguri neașteptate, iar jobul actual se poate upgrada într-un mai bun.

Anul personal 8

Anul personal 8 este anul manifestării și al realizărilor și te ghidează către anumite decizii și mișcări care îți conferă mai multă putere personală și te împuternicesc. Vor fi anumite evenimente și situații în care va trebui să iei atitudine pentru tine, să îți vorbești cu curaj și determinare propriul adevăr, să îți expui gândurile, ideile și planurile. Fără să o faci în mod demonstrativ, vei reuși să arăți lumii întregi adevăratele tale abilități. Abundența va fi și ea de partea ta și reușești să îți îmbunătățeșți finanțele și veniturile, ba chiar te erijezi într-un veritabil consultant de afaceri și pentru partenerul de viață. Unele dintre persoanele cu anul personal 8 își vor asuma rolul de lider și vor crea circumstanțe ale prosperității și pentru alții.

Anul personal 9

Un an personal 9 este despre înțelepciune, spiritualitate, finalitate, închiderea unui ciclu pentru a face loc altuia nou. Îți revizuiești călătoria ta de până acum, îți analizezi toate experiențele și cunoștințele pe care le-ai dobândit și te gândești cum să le pui și în folosul altora sau cum să îți aduci o contribuție mai mare în lume. De aceea, multe dintre aceste persoane se angajează în activități precum scris, în activități de cercetare, de voluntariat, filantropice sau umanitare, în tot ceea ce ține de găsirea unui sens în viață. Încheie-ți toate afacerile neterminate înainte de a te angaja într-un nou ciclu și ai grijă să îți înveți lecția iertării și a toleranței, inclusiv față de propria persoană. Este posibil ca anumite persoane toxice pentru tine să plece din viața ta sau să aleagă un alt drum, iar tu să te desprinzi de tipare vechi care nu mai serveau scopului nobil al sufletului tău.

Foto fr si main: bruniewska /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri