Detox spiritual sub Mercur retrograd: 12 afirmații care îți calmează mintea și sufletul în perioadele haotice și intense cu Mercur retrograd

12 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 2496 share-uri

Iată câteva afirmații puternice și de efect care să te ajute să rămâi calm, motivat și pozitiv în perioada următoare, dar pe care le poți folosi totodată în toate perioadele cu Mercur retrograd sau ori de câte ori ai nevoie și te simți copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Perioadele cu Mercur retrograd au loc de 3-4 ori pe an și sunt niște perioade pline de provocări din punct de vedere astrologic căci mișcarea aparent retrogradă a planetei comunicării, a călătoriilor și a tehnologiei poate aduce dificultăți, neînțelegeri, întârzieri sau amânări în aceste aspecte și domeniile lor conexe. De asemenea, în această perioadă, unele sentimente sau răni ale trecutului pot ieși la suprafață și suntem mai susceptibili ca niciodată confuziei, intensității sentimentelor și percepțiilor eronate așa că o putem considera drept o perioadă mai dificilă sau problematică și din perspectivă emoțională.

Prima perioadă din 2022 cu Mercur retrograd se apropie cu hotărâre și va avea loc pe 14 ianuarie când Mercur va retrograda în două zodii: în Vărsător (4-25 ianuarie) și în Capricorn (26 ianuarie - 4 februarie). Iată câteva afirmații puternice și de efect care să te ajute să rămâi calm, motivat și pozitiv în perioada următoare, dar pe care le poți folosi totodată în toate perioadele cu Mercur retrograd sau ori de câte ori ai nevoie și te simți copleșit de ceea ce se întâmplă în jurul tău. Rostindu-le des, cu convingere și încredere, vei reuși să obții pacea interioară.

12 afirmații care îți calmează mintea și sufletul în perioadele cu Mercur retrograd

Foto: NASA images /Shutterstock

1. Orice s-ar întâmpla, sunt în siguranță, sunt protejat. Universul îmi poartă în permanență de grijă și plănuiește totul pentru binele meu cel mai înalt.

2. Percep toate lucrurile cu iubire, sunt în pace și armonie cu toți și cu toate. Totul este bine și va fi bine în jurul meu. Am încredere în intuiția mea și în univers.

3. Chiar dacă am greșit, voi învăța din greșeala mea și dată viitoare voi face mai bine. Îmi exprim propriul adevăr cu iubire și compasiune și primesc iubire, compasiune și adevăr de la ceilalți.

4. Totul funcționează astăzi pentru mine și mă eliberez de orice situație sau lucru care nu se află sub controlul meu. Mă predau fluxului vieții și evenimentelor, iar rezistența mea dispare.

5. Sunt o persoană unică și frumoasă și am o menire unică și importantă pe acest pământ. Contribuția pe care o aduc în lume este valoroasă și contează.

6. Vibrația mea nu este definită de vibrația celor din jurul meu, sunt în controlul propriilor sentimente.

7. Aleg să mă eliberez de tot ceea ce nu-mi servește, renunț la îndoieli, mânie, anxietate, stres sau orice emoții negative care îmi blochează astăzi calea calea către mine sau ceilalți.

8. În loc să mă agăț de mânie și să rămân în ea, concentrându-mă pe ceea ce a cauzat-o, aleg să vindec durerea din suflet.

9. Îmi comunic sentimentele, trăirile și gândurile într-un mod clar și limpede, iar mesajele mele ajung într-un mod corect la interlocutorii mei. Mă îndrept întotdeauna în direcția potrivită din punct de vedere emoțional.

10. Ori de când ori mă simt în dizarmonie, o să îmi amintesc să mă opresc, să inspir (forță) și să expir (pace), să mă relaxez și să gândesc clar înainte de a acționa. Acțiunile mele stau sub semnul iubirii, răbdării, clarității, răbdării și compasiunii.

11. Divinitatea este de partea mea, iar modul în care comunic și interacționez cu ceilalți mă ajută să rezolv orice situație. Nu sunt fricile mele și mă eliberez de ele.

12. Am puterea de a confrunta ceea ce se întâmplă acum. Găsesc soluția potrivită pentru mine și ceilalți, primesc îndrumare divină, iar ajutorul este deja în drum spre mine.

Foto: luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri