22 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 206 share-uri

Așteptăm cu toții Crăciunul cu magia sa aparte, cu zilele simbolice în care sperăm că totul să fie mai bine, să fie mai ușor, mai plin de iubire, armonie și înțelegere. Iată mesajele astale pentru fiecare zodie în parte în zilele speciale ale sărbătorilor de iarnă.

Balanță: împlinire și noroc

Nativii Balanță au trecut printr-un an destul de plin, agitat și imprevizibil, iar unii dintre aceștia au fost chiar în momente de criză. Dar toate au trecut și nu oricum, ci cu bine, iar acum, când priviți în urmă, zâmbiți cald și mulțumiți.

Sfatul Universului pentru nativii Balanță: lăsăți-vă purtați de val, găsiți timp pentru voi, căutați pacea în suflet și fiți mulțumiți și recunoscători pentru tot ceea ce primiți.

Scorpion: mai mult timp pentru tine

În ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, Scorpionii sunt deciși să se lase purtați de val de aceste sărbători, așadar nu își refuză nimic de Crăciun. Vor fi cheltuitori, însă consideră că merită atât ei, cât și cei dragi, toate atențiile și toată răsfățarea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sfatul Universului pentru nativii Scorpion: lăsăți-vă purtați de bucuria și magia sărbătorilor de iarnă, căci în viață rămânem doar cu experiențele pe care le trăim.

Săgetător: grijile nu se vor termina niciodată

Nativii Săgetător petrec finalul de an cu câteva lucruri rămase nerezolvate, însă doar de ei depinde atitutdinea pe care aleg să o aibă: relaxată sau tensionată. Grijile nu se vor sfârși niciodată, așadar poate este mai bine să le dați de-o parte și să vă bucurați în aceste zile de prezența celor dragi, de cadouri, de experiențele frumoase în sânul familiei.

Sfatul Universului pentru nativii Săgetător: câteodată este timpul să spunem „stop” grijilor și să ne lăsăm purtați de bucuria unor momente unice. Fiecare clipă din viața noastră este un dar, să ne bucurăm deci!

Foto: Mimma Key/shutterstock.com

Capricorn: sărbătorile sunt magice

Nativii Capricorn știu cum să se bucure de aceste sărbători de iarnă, știu cum să facă cele mai inspirate cadouri, chiar dacă nu sunt și cele mai scumpe, însă au nevoie să știe când să se relaxeze și ei, să facă o pauză de voie bună, o pauză de bucurie și iubire.

Sfatul Universului pentru nativii Capricorn: lăsăți magia sărbătorilor să vă învăluie, întâlniți-va cu toți cei dragi, bucurați-vă de prezența lor și savurați momentele de bucurie pentrecute alături de persoanele la care țineți.

Vărsător: entuziasm și planuri mari sau liniște și relaxare

Nativii Vărsător vor osicla de aceste sărbători între entuziasm și planuri pentru noul an și relaxare și liniștire alături de cei dragi. Este posibil ca nativii să nu își dorească prea multă agitație, însă vor avea grijă să se vadă cu oamenii dragi.

Mesajul Universului pentru nativii Vărsător: lăsăți-vă purtați de mesajele intuiției voastre, căci Vărsătorii au puteri aparte și viziuni cu totul noi ce aduc prosperitate în lume și în viața personală.

Pești: fiți sinceri, dar cu diplomație

O singură idee poate fi exprimată în mii de feluri, la fel și adevărurile mai puțin plăcute, așadar alegeți să spuneți ce simțiți, însă într-o manieră care să nu îi deranjeze pe cei din jur. Altfel, puteți genera conflicte chiar de sărbători.

Mesajul Universului pentru nativii Pești: alegeți blândețea în acțiunile voastre și înțelepciunea în cuvintele rostite.

Foto articol: Love Solutions/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri