22 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 206 share-uri

Așteptăm cu toții Crăciunul cu magia sa aparte, cu zilele simbolice în care sperăm că totul să fie mai bine, să fie mai ușor, mai plin de iubire, armonie și înțelegere. Iată mesajele astale pentru fiecare zodie în parte în zilele speciale ale sărbătorilor de iarnă.

Berbec: reconectează-te cu copilul din tine

Nativii Berbec se bucură de o perioadă plină de iubire și evenimete plăcute, regăsindu-se alături de prieteni, de familie, de toți cei dragi.

Mesajul Universului pestru aceștia este să își dea frâu liber trăirilor, să nu rateze ocazia de a se vedea cu cineva drag și să se reconecteze cu copilul interior prin experimentare, curiozitate și exprimare a emoțiilor.

Taur: dăruiește cu toată inima

Este posibil ca Taurii să se confrunte cu unele probleme materiale tocmai acum când caută cele mai potrivite cadouri pentru cei dragi. Însă cu puțină creativitate și apelând la talentele lor, vor reuși să surpinda chiar dacă nu vor cheltui mult.

Mesajul Universului pentru acești nativi: iubirea stă în lucrurile mici, dar făcute cu atenție și dăruire. Gândiți cu inima și veți găsi soluțiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Gemeni: uită de griji

Nativii Gemeni au nevoie să se relaxeze, să se detașeze de grijile cotidiene, așadar ar fi bine să își încheie repede toate responsabilitățile rămase pentru acest an și să își rezerve timp pe care să îl petreacă oricum altfel, numai cu muncă nu.

Mesajul Universului pentru Gemeni: lăsăți iubirea să înlocuiască frica și bucuria să alunge grijile.

Foto: MoVille/ shutterstock.com

Rac: totul va fi bine

Deși înainte de sărbători veți avea impresia că zilele au intrat în sac, că nu mai dovediți cu tot ceea ce aveți de realizat, că abia mai aveți timp pentru cadouri, vizite, pregătiri, mese festive, totuși veți observa că, având o bună organizare, veți reuși să faceți tot ce este nevoie și chiar va rămâne timp de relaxare în zilele de sărbătoare.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Mesajul Universului pentru nativii Rac: organizarea e asul vostru din mânecă, iar speranța este baza motivației. Aveți încredere, totul va fi bine!

Leu: adevărul înainte de toate

Sărbătorile de iarnă par să aducă multe situații imprevizible pentru nativii Leu. Cât de bune sau mai puțin bune sun aceste situații depinde de trecutul recent al acestor nativi și de cât de sinceri au fost. Dacă s-au păcălit că trăiesc relația perfectă, acum adevărul va ieși la iveală. Dacă s-au gândit că vor rezolva ei problemele financiare cumva, acum li se cere soluția.

Mesajul Universului pentru nativii Leu: adevărul este cea mai bună cale. Acceptați-l și deciziile vor veni mai ușor.

Fecioară: succesul vine muncind

Fecioarele abia reușesc să se relaxeze în vreme de sărbătoare, căci, chiar dacă este sfarșit de an, încă au foarte multă treaba de făcut, însă satisfacția în urma realizărilor este mare, iar sentimentul de împlinire este copleșitor.

Mesajul Universului pentru nativii Fecioară: amânarea nu vă este pe plac. Faceți atât cât puteți, iar succesul va fi răsunător. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri