8 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 2786 share-uri

Să tragem un pic perdeaua de ceață care învăluie energia anului 2022 din perspectiva horoscopului italian, horoscopul iubirii, și să descoperim punctele cheie care definesc anul 2022 și îi trasează parcursul în funcție de ziua în care am venit pe lume.

Iubirea pentru cei născuți în zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 și care aparțin Grupului D ►

Poate că iubirea nu este deloc străină acestor nativi născuți sub o stea norocoasă și au întâlnit-o în ultima perioadă sub diverse forme, dar anul 2022 este unic în viața lor în sensul în care le va îndeplini o dorință foarte arzătoare legată de familie, relație sau ideea unui copil. Este anul iubirii necondiționate, venite din adâncul inimii lor. Să nu vă mire dacă unii dintre acești nativi își vor mări familia prin adoptarea unui copil, își vor pune amprenta puternic asupra sufletelor în formare și îi vor ghida într-un mod matur și responsabil pe membrii mai tineri ai familiei lor, ba chiar vor da sfaturi de iubire extraordinare celor care le cer părerea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Pe de altă parte, lunile de vară pot aduce anumite provocări și obstacole în viața emoțională a anumitor nativi, în sensul în care reuniunea cu persoana iubită poate fi temporar blocată sau amânată, dar răbdarea și iubirea adevărată au un cuvânt de spus și vă ajută să dizolvați orice distanțe sau să abordați cu răbdare chestiuni legale și administrative ce țin de vize, acte, documente etc. Încercați să vă detașați de sentimentele de amărăciune și tristețe și formați un parteneriat puternic cu persoana iubită, manifestând în același timp empatie și înțelegere pentru cei cu care interacționati la un nivel mai practic. Aflați în aceeași barcă, mânați de aceleași sentimente și aliniați scopului comun și nu diferențelor care vă pot distanța, puteți depăși orice.

Foto: De la Summer loveee /Shutterstock

Iubirea pentru cei născuți în zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 și care aparțin Grupului E ►

Pentru cei născuți în aceste zile, 2022 poate fi deopotrivă un an al oportunităților care apar o dată în viață sau un an al dezamăgirilor așa că ar fi foarte bine să știți sau să înțelegi ce vă doriți cu adevărat, să acționați pentru iubirea sau relația vieții voastre și să faceți pași concreți înspre construirea unei vieți frumoase alături de persoana iubita. Dacă în anii trecuți ați ratat șansa de a fi împreună cu sufletul vostru pereche, în 2022 vi se oferă o a două șansă de a face lucrurile să fie mai bine și să lucreze în avantajul vostru așa că ați face bine să profitați de ea și să vă puneți la bătaie toate resursele pentru a fi alături de persoana iubită.

Luptați pentru ea, cuceriți-o din nou dacă este cazul, arătați-i cât de importantă este pentru voi. La fel ca și voi, și sufletul ei tânjește după prezența voastră, dar este extrem de important să creați și niște circumstanțe fizice palpabile în care sentimentele voastre să înflorească și să evolueze. 2022 este anul în care propria viață sentimentală vă cere să luați atitudine pentru ea. Cei implicați într-o relație sănătoasă vor avea parte de anumite profituri și realizări materiale și profesionale cu ajutorul și sprijinul persoanei iubite, ceea ce vă va înconjura relația cu un nimb al realizării, al împlinirii și al abundenței.

Foto fr si main: De la Falcona /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri