16 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 4045 share-uri

Luna plină de pe 19 decembrie (ora 6:36, ora României) cade la 27 de grade în semnul Gemenilor și putem spune despre ea că ne binecuvântează cu lumina norocului deoarece creează cu Jupiter un aspect extrem de fericit, puternic și inspirat din punct de vedere planetar. 

Pe 19 decembrie 2021 vom avea parte de un spectacol ceresc nocturn special și plin de lumină: Luna Plină în Gemeni, eveniment astral cu un un profund impact spiritual, ce ne va introduce în atmosfera deosebită și încărcată cu sacralitate a Sărbătorilor de Iarnă. Ce are special această lună plină spre deosebire de alte luni pline? Este ultima lună plină a lui 2021, cea de-a 12 lună plină a anului ce va străluci pe cer în cea de-a 12-a lună calendaristică a anului. Este luna plină ce precede solstițiul de iarnă de pe 21 decembrie cu 2 zile și încheie anul, așadar are o influență mult mai puternică asupra noastră din punct de vedere astral. Are și rolul de reînnoire, de a încheia un ciclu și o filă de calendar, de a “da pagina” către un nou început și un nou ciclu, cu alte coordonate astrale și spirituale. De aceea, mai este cunoscută și sub numele de Luna Solstițiului sau Luna Nopții lungi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Luna plină de pe 19 decembrie (ora 6:36, ora României) cade la 27 de grade în semnul Gemenilor și putem spune despre ea că ne binecuvântează cu lumina norocului deoarece creează cu Jupiter un aspect extrem de fericit, puternic și inspirat din punct de vedere planetar, un superb trigon ce contrabalansează energiile mai puțin fericite create de conjuctura Lunii cu planeta Venus și Pluto. Aceste aspecte vorbesc despre o tendință înspre dezechilibru în cupluri (mai ales în acelea în care existau probleme), despre anumite tensiuni ce vizează tendința înspre control și putere, despre un raport inconsecvent între ce este oferit și ce este primit, despre o nevoia accentuată și profundă de iubire, comunicare și afecțiune, despre anumite izbucniri de posesivitate, despre emoții intense care nu pot fi gestionate corespunzător.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor
Foto: De la Bruce Rolff /Shutterstock

Aspectul creat de Luna plină cu Venus poate aduce o energie tensionată în anumite relații (indiferent de natura lor), iar prezența lui Neptun în Pești și aspectul creat cu luna plină ne poate face să ne simțim mai visători, confuzi, să simțim mai acut tendința de a ne retrage în noi, în așternuturile noastre și chiar de a dormi, de a ne reface fizic și mental. Dar, cum spuneam, influența lui Jupiter trece într-un con de umbră aceste tendințe și are clar câștig de cauză în multe situații, iar această Lună plină în Gemeni poate fi considerată în mare drept un eveniment aducător de liniște sufletească, pace și consolidare a relațiilor. Iar când acest trigon are loc în semnul Vărsătorului, bucuria de a fi conectat cu ceilalți și de a fi parte dintr-un tot și o echipă este imensă.

Tot pe 19 decembrie, Venus, planeta relațiilor și a iubirii, va intra în mișcare retrogradă în zodia Capricorn.

Prin urmare, Luna Plină în Gemeni va fi predominant si puternic influențată de Jupiter, ceea ce înseamnă că vom vedea consecințele acestei alinieri norocoase a planetelor în următoarele 2 săptămâni. Vom fi infuzati cu sentimente pozitive, vom resimți în inimile noastre acea sclipire de speranță și optimism de care avem atât de mult nevoie acum, pe sfârșit pe an, ne vom simți norocoși și fericiți în diverse împrejurări și circumstanțe. De asemenea, un astfel de eveniment declanșează unda prosperității și a abundenței și o ajută să se propage în diverse forme. Vor fi destule circumstanțe care ne vor ajuta să evoluăm nu doar spiritual, ci și material, și ne va facilita apropierea de direcția în care ne dorim să mergem la anul. Dacă ne dorim o sănătate mai bună, spre exemplu, sau poate mai multă înțelepciune sau abundență, vom observa în următoarea perioadă semnele și prezența lor în viața noastră.

Deoarece zodia Gemeni este guvernată de Mercur, mesagerul astral ce vizează în primul rând comunicarea, relațiile interumane și socializarea, în această perioadă accentul va fi pus pe acest aspect relațional și comunicațional. Ne va fi mai ușor ca niciodată să reparăm anumite greșeli trecute de comunicare, să ne exprimăm sentimentele și emoțiile și să vorbim cu sinceritate despre ele, să stabilim anumite conexiuni cu ceilalți și să îi înțelegem mai bine. Indiferent că ne referim la relațiile profesionale, de afaceri sau romantice, a comunica deschis, autentic și din suflet este calea cea mai potrivită de a ajunge la inima și atenția partenerului respectiv și de a atinge succesul și împlinirea în perioada de dinainte și de după Luna Plină de pe 19 decembrie. Se comunică mult, se vorbește mult, se ascultă mult, se trimit mesaje și sunt primite înapoi sub aceeași formulă reciprocă a respectului și a înțelegerii umane.

Multe persoane sunt invitate în această perioadă să adere la anumite grupuri sau comunități sau să își joace activ și asumat rolul în ele, lucrând pentru anumite cauze, lărgindu-și orizonturile, convingând și orientându-se către un scop comun.

Un alt aspect norocos trasat de Luna plină în Gemeni este cel legat de acte sau documente, unde avem sorți de izbândă și ne simțim ocrotiți, îndrumați și sub o stea norocoasă. Se pot rezolva cu ușurință în această perioadă probleme ce țin de chestiuni legale și documente oficiale, de relații publice, de încheierea unor acte sau tranzacții. Totul devine mai transparent, asumat, la vedere și există tendința de a se face lumină chiar și în chestiunile în care ne consideram nedreptățiți.

Foto fr si main: De la IgorZh /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri