8 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 2786 share-uri

Să tragem un pic perdeaua de ceață care învăluie energia anului 2022 din perspectiva horoscopului italian, horoscopul iubirii, și să descoperim punctele cheie care definesc anul 2022 și îi trasează parcursul în funcție de ziua în care am venit pe lume.

Horoscopul italian este un horoscop profund ancorat în legătura dintre numerologia zilei de naștere și anumite trăsături de personalitate și de destin care ne determină să experimentăm iubirea într-un mod unic așa cum nu a mai făcut-o nimeni înaintea noastră într-un mod identic chiar dacă aparent simțim și trăim similar. Emoțiile, trăirile, experiențele sufletului ne sunt date pentru a ne îmbogăți în spirit și a ne ajuta în evoluția noastră. Să tragem un pic perdeaua de ceață care învăluie energia anului 2022 din perspectiva horoscopului italian, horoscopul iubirii, și să descoperim punctele cheie care definesc anul 2022 și îi trasează parcursul în funcție de ziua în care am venit pe lume.

Horoscopul italian al iubirii 2022

Iubirea în anul 2022 pentru cei născuți în zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 și care aparțin Grupului A ►

Pentru persoanele născute în această zi, 2022 se dorește a fi un an fabulos în privința iubirii căci promite a deschide porțile unor noi începuturi pentru cei single, dar și pentru cei aflați într-o relație sau căsătoriți. Chiar dacă ultimii ani nu au fost poate cei mai norocoși pentru voi, fiecare pas pe care l-ați făcut în drumul vostru prin viață în acest interval de timp a fost menit să vă aducă mai aproape de iubirea adevărată a vieții voastre. În 2022 vă aflați în punctul maxim al legii atracției. Ați plantat sămânța iubirii în univers, ați evoluat enorm ca persoană și spirit, v-ați asumat lecțiile trecutului, cu bune sau rele, ați învățat să vă iubiți pe voi înșivă, iar acum sunteți mai mult decât pregătiți pentru o iubire nouă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

După primele 2 luni ale anului, lucrurile se vor intensifica și vor cunoaște o întorsătură aproape magică pentru voi. Anul promite nu doar regenerare, vindecare și reînnoire sufletească, dar și o iubire curată, matură, sinceră, liniștită, asumată 100%. Vă simțiți binecuvântați, împliniți, norocoși și favorizați de astre. Sentimentele voastre, deși intense, vor fi în același timp pline de echilibru, liniște și pace, ca și cum sufletul vostru în sfârșit a ajuns acasă, lângă persoana voastră dragă. Pentru unii vorbim de o resuscitare a unei relații din trecut, dar plecând de la cu totul alte premise și conducând către un alt deznodământ, unul fericit, cu multă bunăvoință și iubire matură de ambele părți. Mulți dintre cei născuți în aceste zile și aflați într-o relație stabilă și puternică îmbrățișează maternitatea sau paternitatea în acest an, după caz. Abundența îi înconjoară pe acești nativi, oportunitățile financiare se așază bine, este ca și cum universul întreg lucrează pentru ca o nouă familie să se nască sau să se întregească.

Iubirea în anul 2022 pentru cei născuți în zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 și care aparțin Grupului B ►

Foto: De la AS.Makarova /Shutterstock

Deși sunt ceva evenimente cosmice în 2022 care vor transforma și remodela lumea și universul celor născuți în aceste zile de naștere, este ceva foarte bun în acest an pentru acești nativi. Vorbim despre o vindecare de sine puternică, despre cultivarea încrederii în sine, despre cum inima voastră se deschide (sau redeschide) încet, dar sigur, către ceilalți. Vă așteaptă niște experiențe incredibile din punct de vedere al iubirii, posibil o întâlnire karmică cu cineva care v-a fost hărăzit pe linie de destin sau clarificarea unor anumite nelămuriri față de un iubit/ă din trecut. Evenimentele curg și se înlănțuie într-o așa manieră în viața voastră încât veți cunoaște multe persoane noi, vă veți îmbogăți spiritual și profesional existența, dar vă veți updata și visurile și dorințele de iubire la noile circumstanțe ale lui 2022 și le veți transpune în realitate.

Veți dărui mult, veți primi mult și vă veți conecta într-un mod profund și intens cu o persoană specială care va veni în viața voastră atunci când vă veți aștepta mai puțin, foarte probabil prin intermediul cunoscuților, al unei călătorii, al unei petreceri sau al unor împrejurări sociale. Pentru cei aflați într-o relație stabilă, universul le poate rezerva niște surprize și în acest caz putem vorbi de o relocare, un proiect mare de familie (posibil chiar întemeierea unui business sau a unei afaceri de familie) sau de o nouă reîntoarcere a unuia către altuia, o resudare a conexiunii dintre voi, dar și la un nivel pragmatic, nu doar emoțional. Lucrând împreună pentru un scop comun, legătura dintre voi va deveni și mai puternică.

Iubirea în anul 2022 pentru cei născuți în zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 și care aparțin Grupului C ►

În 2022, nativii născuți în aceste zile vor trăi prima jumătate a anului într-un mod foarte intens, transformator, plin de determinare, forță și energie, căci debutează un nou ciclu în evoluția spiritului lor. Este probabil una dintre cele mai bune perioade financiare ale ultimei decade de viață, iar această prosperitate nou redescoperită îți va oferi mai multă încredere în sine, curaj și încrederea că poți muta munții din loc și îți poți îndeplini cele mai ardente dorințe. Prin urmare, nativii single vor avea un magnetism aparte și multe persoane de sex opus vor fi atrași de ei, chiar probabil să primească mai multe propuneri de a începe o relație sau o perioadă de întâlniri amoroase și tatonări.

Pentru alții, există o mare posibilitate ca o persoană din trecută să îi contacteze, să își dorească să se reconecteze cu ei, să îi ajute într-un mod sincer și necondiționat să își înfrunte anumite temeri personale. În același timp, a doua jumătate va fi mai liniștită, mai așezată, orientată mai mult către nevoile interioare ale nativilor aflați într-o relație, dar și către dorințele partenerilor de cuplu. Cei dragi, copiii și familia voastră, se bazează pe voi pentru un sfat extrem de important, pentru găsirea împreună a unor soluții pozitive de viitor.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri