Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru nativii Fecioară: accentul cade pe intimitate, transformare profundă, regenerare

7 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 463 share-uri

Anul 2022 le aduce nativilor Fecioară multe vești bune în planul dragostei, al familiei, dar și al relației cu propria persoană. Este un an în care nativii își găsesc echilibrul interior, își regenerează puterile, își acceptă vulnerabilitățile și dezvoltă relații profunde, valoroase și sănătoase cu cei din jur. Mai mult decât atât, astrele le aduc noroc în dragoste. Citește previziunile astrale complete pentru nativii Fecioara in 2022.

Horoscopul dragostei Fecioară 2022: previziuni generale

Anul 2022 este de bun augur în ceea ce privește dragostea și relațiile.

Nativii Fecioară au șarm, sunt mai romantici și mai atenți decât de obicei, se focusează pe relația de cuplu și bunăstarea din familia lor.

Că tot am adus vorba despre familie, Fecioarele sunt puse pe rezolvarea problemelor. Așadar, acești nativi vor pune cărțile pe masă și vor lua la rând toate restanțele, toate amânările, toate neajunsurile pe care le au cu membrii familiei lor.

Dacă vor fi în dezbatere moșteniri sau alte lucruri nerezolvate din trecut, nativii se vor pune pe treaba și nu se vor opri până ce situațiile nu vor fi încheiate.

Este o vreme propice ordinii în relații. Nativii Fecioară fac curat printre prieteni, cu sinceritate și blândețe se îndepărtează de cine consideră, vor aborda conflictele din relația de cuplu și totodată vor căuta să lase în urma lor lucrurile clare, concrete, bine definite, fără amânări și restanțe de orice fel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Practic vor ajunge la zi cu toate, își vor îmbunătăți prezentul, viața, își reorganizează sistemul de valori și totodată caută să se echilibreze pe ei inșiși, să se vindece, să se accepte. Este un timp de vindecare, regenerare și intimitate totodată.

Foto: Daniel Eskridge/ shutterstock.com

Horoscop Fecioară 2022: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, încă de la începutul anului nativii sunt dispuși să facă ordine în relațiile lor. Își vor reevalua prieteniile, parteneriatele, dar se vor gândi și la propria lor persoană. Cu ce rezonează în prezent, încotro de îndreaptă, ce țeluri au pentru viitorul apropiat și îndepărtat?

Își ridică întrebări, sunt tot mai atenți la nevoile lor și încercă să se schimbe în mai bine.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Relațiile care îi țineau în loc, le îngreunau mersul sau le pot deveni obstacole în dezvoltarea lor vor fi lăsate în plan secund.

Mai mult decât atât, nativii Fecioară sunt foarte sociabili în acest an, așadar vor cunoaște oameni noi, își vor lărgi cercul de prieteni și relații, lângă aceștia vor căpăta lecții și experiențe noi. Vor atrage în jurul lor oamenii de care au nevoie pentru a-și găsi echilibrul. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri