7 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 463 share-uri

Anul 2022 le aduce nativilor Fecioară multe vești bune în planul dragostei, al familiei, dar și al relației cu propria persoană. Este un an în care nativii își găsesc echilibrul interior, își regenerează puterile, își acceptă vulnerabilitățile și dezvoltă relații profunde, valoroase și sănătoase cu cei din jur. Mai mult decât atât, astrele le aduc noroc în dragoste. Citește previziunile astrale complete pentru nativii Fecioara in 2022.

Horoscop Fecioară 2022: viața de familie

În cuplu nativii Fecioară se vor dovedi a fi foarte implicați. Sunt hotărâți să își îmbunătățească relația de iubire, să își asume responsabilități, să fie romantici, să își surprindă partenerul de viață cu mici surprize sau complimente sau pur și simplu să abordeze conflictele cu răbdare și bunăvoință.

Așadar certurile devin oportunități de a găsi soluții și căi ca partenerii să își comunice cu sinceritate ideile, dorințele, nevoile.

Unii nativi se pot gândi să facă un pas mai departe în relație împreună cu partenerul, de exemplu să se căsătorească, să concepă un copil, să facă o achiziție importantă împreună (de exemplu o casă) sau să înceapă o afacere alături de persoana iubită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În ceea ce privește familia, ca și în cazul prietenilor, Fecioarele au nevoie de organizare. Vor lua atitudine și vor pune cărțile pe masă, astfel că toți membrii familiei cu care nativii Fecioară au legături în mod direct vor fi abordați.

Se vor rezolva probleme mai vechi, conflicte, moșteniri și așa mai departe. Nativii Fecioară nu mai sunt dispuși să tragă după ei compromisuri, speranțe și promisiuni. Pur și simplu au nevoie de fapte concrete și de rezultate.

Horoscop Fecioară 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Astrele aduc romantism, nevoie de intimitate, șarm și maturizare emoțională pentru nativii Fecioară, în 2022. Tot acest vibe emană emoții puternice în jur, iar Fecioarele vor atrage cu ușurință atenția persoanelor de sex opus.

Șansa de a se îndrăgosti este mai mare în lunile calde ale anului, perioadă în care Fecioarele vor cunoaște mai mulți oameni și își vor extinde cunoștințele.

Cu toate că vor cuceri cu ușurință, nativii Fecioară sunt pretențioși, atenți și delicați când vine vorba de a se aventură într-o relație. Vor fi prudenți și deloc grăbiți.

Șansa însă de a se îndrăgosti cu adevărat și de a-și întâlni sufletul pereche este foarte mare în 2022, așadar, dragi nativi Fecioară, îndrăzniți!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri