16 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1034 share-uri

Horoscopul Mării are ca punct de plecare simboluri acvatice străvechi și moderne, elemente des întâlnite în mediul și spațiul marii, și se bazează pe legătura subtilă dintre aceste simboluri ale marii și felul autentic de a fi și de a trăi al fiecăruia dintre noi.

23 iulie - 22 august - Ancora

Dacă ești reprezentat de acest semn al mării, atunci ești o persoană solară, cu o personalitate seducătoare, care atrage, dar și stârnește controverse totodată. Ești stăpân peste arta conversației și îți faci cu ușurință prieteni, ești extrem de creativ, dar în același timp și foarte pragmatic și dinamic. Ai calități adevărate de lider și nu este nevoie să faci eforturi ca să ai parte de atenția celorlalți, acest lucru este cumva înnăscut.

Crezi în sistemul tău de valori și ai tendința de a fi oarecum fixist în această privință. Inima este punctul tău forte, iar iubirea, în diversele sale forme, este viață pentru tine. A iubi și a oferi bucăți din timpul, cunoștințele și din tine însuți înseamnă a te simți viu cu adevărat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

23 august - 21 septembrie - Steaua de mare

Foto: De la Seasontime /Shutterstock

Acest semn al mării este despre dorința de ordine, de disciplină, despre responsabilitate și trăirea responsabilă a micilor plăceri ale vieții, despre dragul de frumos și estetic, despre puterea tăcerii și a cuvintelor spuse la locul și momentul potrivit. Marea îți oferă înclinația către tandrețe și iubire, o căldură aparte a felului tău de a fi, o cunoaștere profundă a sinelui și a celorlalți, obiectivism și meticulozitate, dorința de a explora senzațiile ce țin de tactil îndeosebi.

Ca și calități negative am putea enumera iriscitabilitatea, tendința de a te lăsa acaparat de griji și stres încă dinainte de a te apuca de un proiect anume.

22 septembrie - 22 octombrie - Corabia

Foto: De la Chertamchu /Shutterstock

Corabia își caută propriul echilibru indiferent de circumstanțele din jurul sau, indiferent de cât de mari sunt valurile din jurul sau sau cât de puternic este vântul potrivnic. Marea îți accentuează trăsăturile tale pozitive precum bunătatea, capacitatea de empatie și de a-i înțelege pe ceilalți, de a le înțelege trăirile așa cum nu o face nimeni altcineva. Îți place să te înconjori de lucruri frumoase și valoroase, să seduci și să te lași sedusă, să creezi dintr-o căsnicie o uniune echilibrată a două suflete diferite.

Ești prietenos și îți faci cu ușurință noi cunoștințe și conexiuni de pe urma cărora vei avea de câștigat ulterior. Urăști conflictele și cedezi ușor, iar firea ta diplomată te ajută să negociezi cu ușurință. Ai mult noroc în viață și un destin bun de obicei, cu multe lucruri frumoase care ți se întâmplă de-a lungul vieții.

23 octombrie - 21 noiembrie - Meduza

Persoanele reprezentate de acest semn al marii au ceva din natura profundă și tainică a mării. Deși par ușor de citit, în realitate sunt enigmatice și misterioase și niciodată nu își dezvăluie integral gândurile în toată profunzimea și bruschețea lor. Sunt blânde, îngăduitoare, extrem de tolerante și înțelegătoare cu ceilalți, chiar permisive, dar au în același timp o tărie interioară fantastică care se activează în situații de criză, scoțând la iveală caractere cu adevărat puternice.

Sunt fascinante prin felul lor demn și dârz de a fi și a se purta, prin tenacitatea lor și prin complexitatea personalității lor, prin modul în care sondează în abisurile subconștientului și al personalității, dincolo de suprafețe și aparențe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri