16 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1034 share-uri

Horoscopul Mării are ca punct de plecare simboluri acvatice străvechi și moderne, elemente des întâlnite în mediul și spațiul marii, și se bazează pe legătura subtilă dintre aceste simboluri ale marii și felul autentic de a fi și de a trăi al fiecăruia dintre noi.

22 noiembrie - 20 decembrie - Busola

Dacă te caracterizează acest semn zodiacal al horoscopului mării ești o persoană cu un spirit liber, independentă, jovială, cu un suflet mare care dorește să își întindă aripile și să crească cât mai mult în timp și spațiu, în univers. Îți dorești să înveți, să acumulezi cunoștințe, să le aprofundezi, să le dai mai departe și altora, să explorezi lumea aceasta mare și să vezi, simți, cunoști tot ce are ea mai bun de oferit.

Călătoriile sunt pentru tine un al doilea fel de a fi și, deși poate părea ciudat, pentru tine acasă este oriunde în lumea aceasta mare. Orice experiență nouă este pentru tine o modalitate de evoluție și aprofundare. Ești extrem de inteligentă, vivace și aprigă și nu ești ușor de manipulat sau supus. Ori de câte ori te pierzi în viață, busola sufletului tău te va călăuzi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: De la ByGurzoglu /Shutterstock

21 decembrie - 19 ianuarie - Albastrul mării

Dacă iubiți marea la fel de mult ca și noi, atunci știți că nu există o singură nuanță de albastru ce o caracterizează, ci un infinit de nuanțe de albastru care se schimbă în funcție de condițiile din jur. La fel și acest semn zodiacal, cu o personalitate extrem de complexă și completă, cu baze solide și nuanțe diverse care ies la suprafață în funcție de ceea ce se întâmplă în exteriorul tău. Ai o parte din forța brută a marii.

Ești o persoană bine ancorată în concret, înțeleaptă, puternică și matură, capabilă de eforturi extraordinare pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Rezolvi cu ușurință chiar și probleme grele și ieși cu fruntea sus chiar și din situații dificile. Dispui de un har aparte care te ajută să îți mobilizezi toate resursele interne și energetice atunci când situația o cere. Ceilalți se pot baza pe tine la nevie deși starea de dispoziție ți se schimbă brusc deseori.

20 ianuarie - 18 februarie - Pescărușul

Persoanele reprezentate de acest semn al mării împrumută parcă ceva ceva din caracteristicile pescărușului: iubesc libertatea și să își înalte aripile către înaltul cerului. Te fascinează ce este nou, ceea ce este posibil, ceea ce se poate întâmpla. Ești omul ideilor și al abstractului, dar ceea ce este modern, nou și implică progresul te face să te simți în elementul tău. Ai un spirit de rebeliune puternic conturat în adâncul tău, iar sufletul tău nu se lasă subjugat sau controlat de ideile celorlalți.

Ești atras de tainele trecutului și nu eziți să le sondezi prin diverse metode, dar viziunea viitorului te fascinează. Poți realiza lucruri cu adevărat reformatoare sau inovatoare în cariera ta, ești vivace, ai un farmec misterios și un fel original de a vedea și de a face lucrurile. Ești privit cu admirație de foarte multe ori, dar nu ar strica ca din când în când să mai cobori și pământ, pentru o conexiune cu forțele mai telurice.

19 februarie - 20 martie- Briza mării

Dacă ai Briza mării drept semn zodiacal reprezentativ în horoscopul mării, atunci probabil că ai tras un loz câștigător în viață. Felul în care experimentezi viața este unul relaxat, aproape eteric, lăsându-te purtat de circumstanțe și luând ceea ce este mai bun din fiecare. Lucrurile îți parvin de cele mai multe ori ușor și mulți consideră că ai un noroc înnăscut. Ai însă un talent nativ de a atrage în viața ta lucrurile de care ai nevoie sau care îți sunt necesare pentru a evolua într-un om mai bun. Eșți generos din fire, deschis, cu simțul umorului, modest, serios și asumat. Iubești oamenii în general și oferi din abundența ta și celorlalți, iar ceilalți te îndrăgesc pentru filozofia ta de viață și firea ta calmă și caldă, dar tranșantă și sinceră în același timp.

Foto fr si main: De la Dudarev Mikhail /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri