16 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1034 share-uri

Horoscopul Mării are ca punct de plecare simboluri acvatice străvechi și moderne, elemente des întâlnite în mediul și spațiul marii, și se bazează pe legătura subtilă dintre aceste simboluri ale marii și felul autentic de a fi și de a trăi al fiecăruia dintre noi.

Ne întoarcem în fiecare vară cu dor și dragoste (și nu numai) către ea, marea cea albastră… marea măreață și puternică, marea vindecătoare, marea primitoare și dătătoare de viață, marea seducătoare, marea cu nemărginitele ei resurse. Marea cu misterele ei și cu simbolurile ei statornice și imuabile a exercitat dintotdeauna o fascinație incredibilă asupra omului. Poate tocmai de aceea, din această dorință de a o înțelege mai bine și a ne înțelege la rândul nostru și pe noi, și conexiunea pe care o avem cu marea, s-a născut horoscopul marin.

Horoscopul Mării are ca punct de plecare simboluri acvatice străvechi și moderne, elemente des întâlnite în mediul și spațiul marii, și se bazează pe legătura subtilă dintre aceste simboluri ale marii și felul autentic de a fi și de a trăi al fiecăruia dintre noi. Putem spune că glasul marii care se aude în fiecare din noi este de fapt glasul adevărat al sufletului nostru, este esența vitalității noastre, chemarea noastră interioară cu care am venit pe lume, este însuși eul nostru în forma lui pură, necoruptă încă de convenții, prejudecăți, lecțiile vieții și veșmintele lui “trebuie”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vă invităm așadar să vă pregătiți sufletul de o mică vacanță la malul marii și să ne delectam cu un horoscop diferit. În funcție de data nașterii, vei regăsi mai jos semnul marii care te reprezintă, dar și caracteristicile tale sufletești și de personalitate care îi sunt asociate. Lectură ușoară, cu briză de mare!

Horoscopul mării: Sub ce semn zodiacal marin se află sufletul tău?

21 martie - 20 aprilie - Cârma

Cârma este semnul mării asociat cu mult curaj, vitalitate și o capacitate extraordinară de cunoaștere și explorare. Marea te-a înzestrat cu o energie fizică și spirituală de invidiat, ești un călăuzitor și un deschizător de drumuri. În general, ai o prezență impozantă și nu treci neobservat. Oamenii te ascultă, te respectă și te urmează cu ușurință căci personalitatea ta puternică te scoate imediat din anonimat și strălucești în multe situații. Ai abilitatea de a conduce cu ușurință, de a influența și a îndruma alți oameni spre a-și găsi drumul vieții lor.

Te caracterizează ardoarea, pasiunea, intensitatea, nu accepți lucrurile cu jumătate de măsură și rareori îți stinge ceva focul sufletului. La polul opus, impulsivitatea, nerăbdarea, imprudența, surescitarea sunt trăsături ce trebuie temperate și echilibrate.

21 aprilie - 21 mai - Farul

Foto: De la Andrei YUL /Shutterstock

Acest semn al mării este un simbol al stabilității și al siguranței. El inspiră încredere, securitate, sentimentul că ai pe ce și pe cine te baza, că întotdeauna la capătul celălalt al propriilor lupte există speranța, că rădăcinile sunt întotdeauna extrem de importante. Dacă te reprezintă acest semn al mării, atunci ai o personalitate telurică, ești bine ancorat în realitate și în material deși îți permiți să visezi înalt. Sufletul tău nobil și onorabil iubește adevărul și dreptatea.

Ești pragmatic, practic, fermecător și rafinat, sufletist și generos, știi exact ce ai de făcut în viață și faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți îndeplini obiectivele. Nu îți plac schimbările și adesea lecțiile vieții pentru tine sunt despre a învăța să fii flexibil.

22 mai - 21 iunie - Valul înspumat

Persoanele cu acest semn reprezentativ al mării știu să se lase purtate de curgerea vieții. Sunt flexibile, deschise, se adaptează ușor schimbărilor și iubesc noutățile, descoperirile, experiențele inedite. Marea îi cheamă către explorarea tuturor posibilităților infinite ale existenței și le conferă o capacitate incredibilă de adaptare și de regenerare.

Sufletul tău se simte cel mai bine atunci când este expansiv, când iubește, când călătorește, când comunică cu ceilalți și îi simte aproape, când absoarbe informațiile precum un burete, când își exprimă ideile diverse și transmite mai departe informații.

22 iunie - 22 iulie - Scoica

Marea este casa sufletului tău și aici te simți cel mai bine, de aceea te vei reîntoarce de multe ori de-a lungul vieții către ea sau vei alege să locuiești lângă apă. Dorul sufletului tău este legat de familie și cei dragi, ai un instinct matern foarte puternic și ideea de cămin și căldură te face să te simți confortabil și îți oferă o motivație fantastică de a merge mai departe și de a nu renunța.

Ai un suflet larg, nenumărate talente și o latură emoțională foarte bine dezvoltată. Răbdarea și perseverența sunt două dintre calitățile care te ajută să îți îndeplinești cele mai ascunse dorințe, iar intuiția îți va fi cu adevăr ghid călăuzitor în viață. Vei avea de lucrat de-a lungul vieții cu propriile sensibilități și propria vulnerabilitate.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri