29 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 3274 share-uri

Cea de-a doua lună a toamnei 2020 este o lună interesantă din punct de vedere astrologic pentru multe dintre zodii. Descoperiți cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în octombrie 2020 și citiți principalele previziuni astrale ale lunii!

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Săgetător

Ai un program plin la locul de muncă și apar provocări noi cărora ești nevoit să le faci față, însă și resursele tale și spiritul creativ cu care găsești soluții sunt pe măsură. Reputația Scorpionilor are mult de câștigat în această perioadă, iar imaginea personală câștigă influență și respect în rândul coechipierilor. Ai grijă însă și de energia și vitalitatea ta și nu le lăsa să se epuizeze. Încearcă și să te relaxezi și să te deconectezi de activitățile profesionale astfel încât să poți gestiona și stresul mai bine.

Este adevărat că ai nevoie să petreci timp doar tu cu tine, dar când vei reveni și către ceilalți, îți recomandăm orice activități care îi implică pe prietenii sau pe oamenii dragi sufletului tău. Îți vei extrage și de aici un suflu nou de viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Totodată, în viața nativilor single, ludicul joacă un rol important, iar noi scenarii de iubire își fac simțită prezența în inima ta aventuroasă. O atracție fizică poate conta mai mult decât rațiunea în această perioadă. În iubire, nativilor Săgetător căsătoriți sau aflați într-o relație le este bine și foarte bine. Se simt iubiți, apreciați, protejați.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Capricorn

Capricornul se angajează într-un stil de viață activ luna aceasta și își ia cu responsabilitate angajamentul de a-și purta mai mult de grijă lui însuși pentru a putea avea grijă și de cei dragi. Pe plan profesional, apar mai multe proiecte simultan la orizont, însă stabilirea unor obiective noi pe termen scurt și lung te va ajuta să îți menții direcția și să îți stabilești mai bine identitatea profesională. Dacă ești căsătorit sau aflat într-o relație, partenerul de viață îți poate solicita mai mult prezența din dorința de a se apropia de tine și de a deveni în același timp și cei mai buni prieteni. Rememorați vechi amintiri în această perioadă și ajungeți la concluzia și că este momentul să construiți altele noi, astfel că este foarte posibil să petreceți un weekend departe, în doi.

Pentru unii Capricorni, această perioadă poate însemna aducerea pe lumea unui nou copil sau chiar o căsătorie. Alți nativi Capricorn, cei single și aflați în căutări, pot întâlni o persoană interesantă și atrăgătoare, de care se simt puternic atrași. Fiți însă sinceri cu așteptările pe care le aveți de la această persoană, astrele vorbesc mai mult despre incompatibilități de caracter în această perioadă.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Vărsător

Influențele planetare aduc multă luciditate și claritate mentală în octombrie pentru această zodie. Vărsătorul reușește să se înțeleagă mai mult ca niciodată. Înțelege cine este, cum este, ce își dorește și ce nu, astfel încât poate să își planifice mai bine propria viață în funcție de aceste coordonate de bază. Ai tendința de a fi intolerant și agresiv în anumite chestiuni, ceea ce nu te caracterizează, dragă Vărsător, dar acest lucru se întâmplă fiindcă rănile tale mai vechi nu sunt încă vindecate. Influența lui Marte, Mercur și a lui Venus este resimțită puternică în viața multor Vărsători în această perioadă, aducând pasiune, romantism, dar și contradicții pe plan emoțional. Cu Marte de partea lor pana pe 22 octombrie, Vărsătorii single au șansa reală de a cunoaște un potențial partener strălucitor, față de care simt un real interes, dar și multă nesiguranță și nehotărâre.

Deși ești foarte atras de această persoană, simți că lipsește acel element de profunzime și acea uniune a minților și a sufletelor după care tânjești. Pe plan financiar, resimți nevoia unor venituri mai mari, mai ales la mijlocul lunii, când cheltuielile tale îți depășesc veniturile. Relația cu o figură paternală sau de autoritate revine și ea în centrul atenției în ultima jumătate a lunii, ajutându-te să îți clarifici mai bine obiectivele pe viitor. Pentru unii, această persoană îți poate deschide noi uși și oportunități de afaceri, de colaborare sau de viziune.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Pești

Dacă septembrie a fost o luna mai statică, ideală pentru regenerare și reconectare cu sinele tău, Octombrie este momentul perfect pentru a accepta noi provocări și a-ți extinde orizonturile și interesele. Planetele sunt de partea ta, dragă Pești, îți dau încredere și optimism că poți îndeplini ceea ce visezi, atâta timp cât crezi și acționezi. În plus, mulți Pești care s-au pierdut puțin pe drumul lor vor primi în această perioadă îndrumare din partea universului, fiind aproape ghidați cosmic înspre ceea ce își doresc.

Relația cu partenerul de viață în această lună este complexă și cunoaște o evoluție frumoasă și apropiere, chiar dacă Mercur poate aduce anumite probleme în comunicare, iar Marte forțează un pic și el mâna egoismului. Atâta timp cât primează iubirea adevărată și binele reciproc, lucrurile vor merge însă cât se poate de bine între voi. Unele din relațiile noi de iubire care îi implică pe nativii Pești single și care se nasc în perioada 5-29 octombrie poartă cununa reușitei și se pot solda chiar cu o căsnicie în viitorul apropiat sau imediat.

Foto fr si main: By Julia Ardaran /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri