29 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 3274 share-uri

Cea de-a doua lună a toamnei 2020 este o lună interesantă din punct de vedere astrologic pentru multe dintre zodii. Descoperiți cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în octombrie 2020 și citiți principalele previziuni astrale ale lunii!

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Leu

Luna octombrie debutează pentru zodia Leu cu mult avânt și determinare. Eșți hotărât să îți schimbi viața și cariera în bine și acest aspect va fi mai mult decât vizibil pe plan profesional. Reușești să comunici excelent cu partenerii tăi de afaceri sau cu colegii cu care colaborezi, dar și să rezolvi în același timp cu eficiență problemele care au apărut, impresionându-ți superiorii cu abilitățile tale.

Pe de altă parte, anumiți nativi Leu care își doreau să se scoată pe ei înșiși din ceea ce li se părea a fi un “blocaj” financiar și profesional reușesc să își găsească un job nou. Alții își schimbă modul în care abordează afacerile, reevaluându-și tacticile și metodele. Sănătatea este un aspect față de care trebuie să manifeșți mai mult atenție și grijă luna aceasta. Bolile cronice au nevoie de o nouă reevaluare și de un management eficient, dar și de schimbarea stilului de viață. Trebuie să te menajezi și emoțional și să înveți să te relaxezi mai mult, dar și să accepți sprijinul partenerului de viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Fecioară

Pentru Fecioară, octombrie 2020 este o lună a abundenței financiare. Banii au tendința de a curge liber în această perioadă în viața ta și de a-și regăsi drumul către tine. Ești extrem de creativ în această lună în a crea oportunități de mărire a veniturilor, iar inteligența ta financiară este maximă. Unele Fecioare au însă tendința de a fi mai emoționale în a doua jumătate a lunii octombrie și de a acorda emoțiilor mai multă amplitudine decât ar fi cazul. Dar partenerul de viață este înțelegător, răbdător, comunicativ și își alege cuvintele cu grijă și iubire față de tine.

De asemenea, nativii single ar trebui să fie atenți și la inimile lor căci există riscul de a fi puțin dezamăgiți în dragoste sau de o anumită persoană (o acțiune a acesteia). Este posibil ca o relație aflată în stadiul incipient să se încheie înainte de a începe și să nu își atingă potențialul. La locul de muncă, îți poți îmbunătăți eficiența și experiența investind într-o bună comunicare cu parteneri sau colegi seniori.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Balanță

Emoțiile sunt intense și alambicate în această lună în inima Balanțelor, cu atât mai mult cu cât Mercur are un cuvânt de spus până pe 28 octombrie în ceea ce privește compatibilitatea acestei zodii. Încearcă să menții plăcută și pașnică relația cu partenerul de viață și să dai dovadă de înțelegere și compasiune acolo unde este cazul. În ultima vreme, te preocupă anumite probleme legate de job și viitorul tău profesional și ai tendința de a-ți descărca nervii și temerile pe partenerul de viață. Nu îi răni însă sentimentele și adu-ți aminte că vă aflați în aceeași barcă și că aveți un obiectiv comun.

Venus va tempera însă micile tensiuni, ba chiar îi va ajuta pe cei single să stabilească noi alianțe în iubire, să aprindă această scânteie a dragostei sau chiar să se implice într-un angajament stabil și de durată. Nativii Balanță sunt extrem de atrăgători în această perioadă în ochii persoanelor de sex opus. În privința banilor, ai tendința de a cheltui mai mult decât este nevoie pentru a acoperi cheltuielile familiale.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Scorpion

Pentru Scorpion, ultimele două săptămâni ale lunii octombrie sunt extrem de benefice călătoriilor și relaxării, ba chiar putem numi această perioadă drept una dintre cele mai bune în acest sens. Single sau în cuplu, nu ezitați să vă luați o minivacanță în această perioadă. Este chiar recomandat pentru a vă reîncarca bateriile, pentru a sparge rutina în cuplu, dar și față de voi înșivă, pentru a vă reconfigura mental, pentru a simți mai intens bucuria de a trăi.

În plus, prin intermediul acestei excursii, cei single se pot apropia mai mult de o persoană care nu le este deloc indiferentă. Pe plan profesional, la locul de muncă nu sunt mari schimbări în această perioadă, ba chiar putem numi această lună drept una a stabilității. Este însă excelentă pentru claritatea ta mentală și te va ajuta să te regenerezi și să îți refaci forțele pentru lunile solicitante care vor urma. Reușești în această lună și să îți reorganizezi finanțele astfel încât să ai mai multă flexibilitate în viitorul apropiat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri