29 Septembrie 2020 publicat în Horoscop 3274 share-uri

Cea de-a doua lună a toamnei 2020 este o lună interesantă din punct de vedere astrologic pentru multe dintre zodii. Descoperiți cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera și sănătatea în octombrie 2020 și citiți principalele previziuni astrale ale lunii!

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Berbec

Octombrie 2020 aduce pentru Berbec multă veselie, optimism și entuziasm, dar și dorința de afecțiune și de a te afla în preajma celor dragi, bucurându-te de căldura și prezența lor. Acolo unde este nevoie de schimbări, Berbecul le va implementa fără probleme căci luna este favorabilă transformărilor personale și în carieră. Momentul real al acțiunii va începe însă odată cu data de 20, când strategiile puse la bătaie își vor dovedi și rata de funcționalitate.

Pe acest drum al schimbărilor, vor fi niște provocări, dar le accepți cu curaj, percepându-le ca pe un nou început. Nativii single își îmbrățișează statutul, profitând de orice ocazia pentru a socializa, a interacționa, pentru a îmbrățișa necunoscutul și aventura. Începutul și sfârșitul de lună sunt perfecte pentru a pune bazele unei noi relații sau de a aduce mai mult romantism și tandrețe în cuplurile deja formate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Taur

Începutul lunii octombrie este un pic dificil pentru zodia Taur, dar îți vei reveni cu siguranță pe parcurs. Anumite schimbări de planuri cauzate de propria sănătate sau de starea de sănătate a unei persoane apropiate te dau puțin peste cap și va trebui să îți reconfigurezi puțin traseul. Mulți Tauri s-au angajat în această perioadă în noi începuturi și noi joburi și pentru ei luna octombrie va fi o lună de adaptare, de testare și de încercări.

De asemenea, la locul de muncă, în a doua săptămână a lunii, apar anumite evenimente care te motivează și mai mult să faci pașîi necesari pentru a îți atinge obiectivele. Dacă în lunile iulie și august planurile tale au eșuat în a se concretiza, cu ajutorul lui Jupiter, încet, dar sigur, lucrurile încep să se materializeze și să prindă un contur real, începând mai ales cu a doua jumătate a lunii. Te gândești în ultima vreme la o veche iubire și mulți Tauri chiar se gândesc serios la posibilitatea unui nou început alături de ea.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Gemeni

Foto: By Carlos Amarillo /Shutterstock

Indiferent de vârsta pe care o ai, trebuie să știi că în această luna, datorită poziției Soarelui, dar și a lui Venus și Marte, relația cu mama și educația capătă prioritate pentru tine în luna octombrie sau sunt puternic aspectate de astre. Este foarte posibil să ai parte de ajutorul acestei persoane pentru a înțelege anumite aspecte ale vieții tale sau pentru a evolua și a lua unele decizii legate de viitorul tău educațional. Unii nativi sunt susținuți de familie, chiar și financiar, în a face o investiție majoră precum o mașină sau o locuință.

Octombrie aduce înțelepciune și pentru acei nativi a căror căsnicie sau viață amoroasă era tulburată de un sentiment de înstrăinare. În loc să aștepți ca schimbările în bine să parvină de la partenerul tău, preiei inițiativa și încerci să abordezi tu problemele. Nu lua decizii pripite înainte de a nu vorbi deschis și sincer cu partenerul tău, punându-vă pe tavă toate sentimentele. Pentru cei single, zilele de 1-9 octombrie pot aduce niște întâlniri surpriză în care au loc schimburi inedite de emoții și idei.

Horoscop octombrie 2020 pentru zodia Rac

Luna octombrie îi ține ocupați și în priză pe nativii din zodia Rac. Ai foarte multe lucruri de rezolvat în această lună, foarte posibil lucruri administrative, organizatorice sau care țin de locuință, renovări și acte. Te înhami însă cu răbdare și le rezolvi încet și pe rând, căci în momentul prezent aceasta pare a fi cea mai bună soluție. Partenerul de viață este drăgăstos și afectuos, însă pot exista mici divergențe de opinie legate de anumite schimbări în ceea ce privește viața împreună. Cu cât petreceți mai mult timp împreună și comunicați eficient, cu atât mai mult acestea se dizolvă, iar legătura voastră se sudează mai bine.

Odată cu ziua de 24 octombrie, astrele invită nativii single către iubire și conexiuni puternice, flirtul și conversațiile spumoase deschizând drumul unei potențiale relații. Cei deja într-o relație sunt invitați de astre să dea frâu liber romantismului. La locul de muncă, ți se cere opinia din ce în ce mai des și ai de onorat mai multe întâlniri și proiecte ce stau sub semnul reușitei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri