27 Februarie 2020 publicat în Horoscop 365 share-uri

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul din zodie de pământ este mare, deși la o prima vedere am spune că acești nativi sunt destul de diferiți. Se vor îndrăgosti ușor unul de celălalt, iar relațiile lor sunt profunde. Pot face un cuplu minunat sau vor avea o relație karmică.

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul Fecioară – 80%

Fecioara este semnul opus peștilor, iar această opozie în harta astrologică reprezintă un semn bun privind compatibilitatea în cuplu.

Spunem că extremele se atrag, dar se și completează. Bărbatul Fecioara te va atrage prin inteligența sa, dar și prin spiritul său social, fiind uimită de lejeritatea și naturalețea prin care interacționează cu ceilalți și creează relații.

De asemenea, discuțiile cu argumente atent alese, grija pentru detalii și firea sa delicată reprezintă alte aspecte care te vor atrage la acest bărbat. Este totuși o fire mai mult analitică, pe când tu mai mult intuitivă, de aceea în discuțiile cu idei în contradictoriu este posibil ca el să își susțină mai bine argumentele, în schimb realitatea s-ar putea să fie de partea ta. Tocmai pentru că intuiția ta este profundă și chiar dacă uneori nu ai o explicație pentru alegerile tale, acestea se dovedesc a fi bune.

Aveți multe plăceri comune. Ca și defecte, este posibil ca bărbatul Fecioara să ți se pară puțin cicălitor și uneori prea puțin emoțional. Pe când tu s-ar putea să îi pari a fi prea retrasă.

Chiar și cu diferențele acestea, de multe ori comunicarea bună pe care o aveți și respectul reciproc vă ajută să vă rezolvați cu ușurință problemele.

Dacă există atracție între voi, relația voastră va fi ca o poveste minunată. Citeste mai departe in pagina 3 >>

Foto: By Syda Productions/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri