Cum stau zodiile cu dragostea, banii, cariera si sanatatea in luna februarie 2020? Descoperiti horoscopul complet al lunii februarie 2020 pentru fiecare zodie in parte a horoscopului european:

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Leu

Lucrurile vor iesi cum iti doresti tu, draga Leu, si luna aceasta, doar ca, in unele situatii, vei avea de muncit cu tine insuti si vei fi nevoit sa iti revizuiesti anumite atitudini sau obiceiuri. Dar tot greul spre bine, caci micile schimbari interioare, desi invizibile pentru ceilalti, vor atrage dupa ele o avalansa de schimbari exterioare, care iti vor transforma perioada urmatoare intr-una excelent de buna. Este foarte posibil ca in primele doua saptamani ale lunii sa te confrunti cu o mica problema de sanatate din partea cuiva din familie sau a unei persoane dragi, dar nu este ceva semnificativ. Acest mic hop ii va reconfirma partenerului sau persoanei respective grija, atentia si iubirea ta fata de ea. Daca esti single, sunt sanse bune sa cunosti pe cineva dupa data de 15 februarie incolo. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Fecioara

In februarie 2020, caminul joaca un rol important in viata Fecioarelor casatorite sau implicate in relatii stabile. Casa acestora devine deopotrivita un cuibusor de nebunii si de iubire, dar si un sanctuar, in loc in care puteti tese visuri in doi, puteti proiecta planuri care va privesc pe amandoi sau un loc in care va implicati in diverse activitati impreuna si va invitati prietenii la un pahar de vorba si de voie buna. In multe situatii, februarie devine si un teren fertil pentru cereri in casatorie, logodne sau chiar anumite legalizari legate de obtinerea unui act de proprietate. Nativilor Fecioara single le recomandam sa fie receptivi si atenti la ceea ce se intampla in jurul lor la locul de munca caci o persoana din aceasta zona arata un interes deosebit fata de persoana lor, privindu-i cu ochi admirativi. 

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Balanta

In luna februarie, se deschid portile creativitatii pentru Balanta. Acesti nativi vor fi extrem  de inspirati si exuberanti din punct de vedere creativ, combinandu-si latura artistica cu cea pragmatica spre folosul tuturor. In plus, in perioada urmatoare pot juca adesea si rolul de mentor sau indrumator pentru cei din jurul lor si poti avea parte de multe surprize frumoase pe plan profesional, obtinand chiar un contract neasteptat sau un parteneriat de invidiat. Pe plan personal, relatia cu persoana iubita este mai bine sudata ca niciodata, iar comunicarea si emotiile pozitive de ambele parti ale baricadei fac ca in iubire lucrurile sa fie cat se poate de bine pentru tine. In plus, pasiunea va fi la ea acasa in relatia voastra si va crea o intimitate in care te simti confortabil, dar si protejata si iubita. 

Horoscop Februarie 2020 pentru zodia Scorpion

In ciuda anumitor mici probleme personale care pot aparea in prima jumatate a lunii februarie, Scorpionul exceleaza pe plan profesional. Aici va straluci la propriu si isi va pune talentele in valoare asa cum doar el stie. Realizarile si succesele tale pot veni insa la pachet si cu multa implicare emotionala si intelectuala asa ca ai un pic grija de tine si incearca si sa te relaxezi. Asculta si de sfatul persoanei iubite. Macar in weekend lasa atributiile de la birou sa ramana acolo unde leeste locul si degajeaza-te de responsabilitatile si indatoririle profesionale. Invata ca nu poti avea totul sub control, invata sa mai si delegi si invata ca momentele de odihma sunt la fel de importante ca si munca in sine. Armonia dintre viata profesionala si personala trebuie sa primeze in aceasta luna! In plus, un weekend in compania persoanei iubite, departe de ritmul tumultos al vietii, iti va reincarca la maxim bateriile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri