29 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 77 share-uri

Femeia Scorpion este recunoscută în zodiac pentru senzualitatea și romantismul său, dar și pentru spiritul puternic de care poate da dovadă atunci când îi sunt puse la încercare valorile. Este o femeie de încredere, o prietenă bună, o iubită pasională, statornică în relații și puternică în carieră, suficient de pretențioasă și ambițioasă pentru a avea succes în toate sferele vieții.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Fecioară – 60%

Femeia Scorpion este pasională, bărbatul Fecioară este rațional. Femeia Scorpion este îndragostită de lux, bărbatul Fecioară este ecologist. Femeia Scorpion este încrezătoare și poate avea o fire dominantă, bărbatul Fecioară este sensibil și cu umor sarcastic.

Ce mai, sunt zodii destul de diferite, dar dacă își găsesc puncte comune, pot face un cuplu extraordinar. Aceste puncte comune nu trebuie să se refere neapărat la valorile de baza în viață, ci mai degrabă la aspectele fine ale vieții, cele de zi cu zi, la întelegere, toleranță, gânduri pozitive, gesturi calde. Acele lucruri mici care construiesc de fapt viața.

Dacă vor gasi ințelege unul față de celălalt și își vor acorda libertate, ceea ce înseamnă că femeia Scorpion să renunțe la control și bărbatul Fecioară să renunțe la sarcasm, atunci cei doi vor avea viață lungă și frumoasă împreună, pentru că acești doi nativi se pot completa atât de bine reciproc, încât am putea aminti conceptul de Yin și Yang.

Bărbatul Fecioară, dacă se simte atras, respectat și susținut, va prelua din responsabilitățile cuplului, va da o mână de ajutor de fiecare dată când va fi nevoie, va interveni în treburile casnice, va ține ca în puf femeia Scorpion și o va spurprinde prin deciziile și ideile sale, căci inteligența, umorul și spiritul practic al bărbatului Feciara își va pune amprenta în relație.

Dacă vor reuși să faca acele mici compromisuri, cei doi nativi pot construi o relație fascinantă. Citeste mai departe in pagina 3>>

foto int: By Ivanko80/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri