29 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 77 share-uri

Femeia Scorpion este recunoscută în zodiac pentru senzualitatea și romantismul său, dar și pentru spiritul puternic de care poate da dovadă atunci când îi sunt puse la încercare valorile. Este o femeie de încredere, o prietenă bună, o iubită pasională, statornică în relații și puternică în carieră, suficient de pretențioasă și ambițioasă pentru a avea succes în toate sferele vieții.

Cum spuneam, este pretențioasă și limitele ei de toleranță nu sunt chiar foarte largi. De aceea și compatibilitatea zodiacală a femeii Scorpion merită o descriere amănunțită.

Compatibilitatile femeii Scorpion cu zodiile de Pământ

Compatiblitatea femeii Scoprion cu bărbatul Taur – 80%

Întâlnirea femeii Scorpion cu bărbatul Taur poate avea un impact rasunător în viața celor doi nativi. Indiferent dacă vor ramane sau nu împreună, relația celor doi va lăsa o amprentă în viața lor, ca o legatură karmică ce are puternice urmări.

Cei doi se influențează reciproc, își pot reevalua sistemul de valori la susținerea celuilalt, ambii nativi având principii solide pe care se ghidează în viață. Orice conflict va fi urmat de argumentări greu de zdruncinat venite din ambele parți, practic putem spune că se pot certa, dar amândoi au dreptate. De multe ori împăcarea acestor doi nativi va avea loc între așternuturi, ambii fiind firi senzuale, pasionale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Atât femeia Scorpion, cât și bărbatul Taur au câteva puncte forte în comun: ambele zodii sunt stabile în relații, caută să intemeieze o familie, sunt loiale și protective când vine vorba de cei dragi. De asemenea ambele zodii sunt atente la bani, atât la câștiguri, cât mai ales la cheltuieli. Deși nu le vor scăpa banii printre degete, totuși valorile materiale ale celor doi sunt asemănătoare, căci le place să investească în lux și lucruri scumpe. Adoră lucrurile de calitate, materialele naturale, parfumurile fine, fiind atenți la imaginea lor. Este posibil să fie incpântați să petreacă un concediu la spa, le plac călătoriile și nu se vor pierde în rutină. Sunt un cuplu destul de imprevizibil, tot timpul vor face mici descoperiri, mici schimbări, vor reuși să mențină vie relația, plictiseala neavând loc într-o asemenea relație.

Le face placere să petereacă timpul împreună, se bucură unul de celălalt, sunt creativi și spontani, însă la fel de spontan se poate ivi și o ceartă. În funcție de toleranțele fiecăruia, cei doi pot cădea repede la pace sau se pot certa ore în șir fără să ajungă la o concluzie comună.

Dacă cei doi au încă de la început valori relativ comune în viață, relația va fi intensă și de durată, putându-se finaliza cu căsătoria și o viață de familie fericită. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto Homepage: By IVASHstudio/shutterstock

foto interior: By Guitarfoto studio/ shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri