13 Martie 2019 publicat în Horoscop 963 share-uri

Ei sunt cei mai ademenitori, cei mai plini de șarm și de atractivitate bărbați ai horoscopului.

4. Bărbatul Rac

Bărbații din această zodie ridică ștacheta masculinității. Ei sunt sensibili, inteligenți și dedicați ideilor lor. În relațiile de cuplu știu să își manifeste un rol protector și în același timp pot să își activeze doza de empatie necesară pentru ca lucrurile să funcțineze.

Racii sunt în general oameni care pot conecta la un nivel spiritual adânc cu persoana de lângă ei. În mod special însă, bărbatul Rac este o persoană foarte grijulie, un bărbat care crede în iubirea ideală și ar face orice ca să o aibă.

Un bărbat Rac poate forma un cuplu reușit cu femei deîn zodiile de pământ: Taur, Capricorn sau Fecioară, datorită nevoii sale de a-și crea un cadru familial sigur. În general, barabtaii raci sunt devotați și așteaptă din partea persoanei iubite, aceeași dăruire. Acest bărbat va căuta mereu relații bazate pe iubire și încredere. Relația ideală se poate concretiza între un bărbat Rac și o femeie Capricorn, ei având caracteristici similare ca loialitatea, devoțiunea și nevoia de un cămin stabil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Imagine: chekart /Shutterstock

5. Bărbatul Fecioara

Un bărbat Fecioara este un intelectual, este o persoană foarte dulce, sensibilă și cu un simț al umorului rafinat. Odată ce va intra într-o relație, bărbatul Fecioara va oferi toată atenția și devoțiunea sa. El va da dovadă de înțelegere și iubire sinceră față de partenera sa, ceea ce creează cadrul perfect pentru o relație stabilă.

Imagine: chekart /Shutterstock

Ceea ce îl face special pe bărbatul născut în zodia Fecioarei este inteligența lui debordantă, cât și capacitatea de a se dedica cu multă asumare oricărui proiect de viață, fie că vorbim de munca lui, fie că vorbim de casă și familie. În ceea ce privește relațiile de cuplu, pe lângă asumare și devotament, acest bărbat știe să își arate și latura sensibilă.

Căută perfecțiunea în tot ceea ce face și are standarde înalte, de aceea, când vine vorba de iubire, bărbatul Fecioara își va lua tot timpul necesar și va aștepta momentul oportun sau când va întâlni persoana potrivită.

Foto homepage: By Volodymyr Tverdokhlib /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri