22 Ianuarie 2019 publicat în Horoscop 1 share-uri

Anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

Dacă ai anul personal 4

Un an personal 4 pune un mare accent asupra identității personale și a afirmării acesteia. În 2019, mulți dintre cei cu un an personal 4 se vor conecta mai mult cu ceea ce sunt și ceea își doresc anul acesta, își vor stabili noi priorități, vor veni cu viziuni noi, dar vor încerca în același timp și să îmbunătățească ceea ce este. 4 ca an personal pune acentul și asupra muncii și eforturilor depuse pe plan profesional, cerând totodată determinare, responsabilitate, concentrare și multă atenție la detalii.

Chiar dacă poate veni la pachet și cu anumite provocări, este necesar să îți asumi angajamentul maxim față de proiectele tale. Astfel, lucrurile vor ieși cât se poate de bine pentru tine, iar oportunitățile adevărate vor străluci în fața ta. Un an personal 4 aduce multă energie fizică, progres, investiții, dar și detașare de ceea ce te împovăra la nivel emoțional. Familia este extrem de importantă pentru tine anul acesta căci în sânul ei îți reîncărci bateriile, aici va fi oaza ta de siguranță.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Dacă ai anul personal 5

numerologie, an personal 5Shutterstock

Un an personal 5 va fi cu siguranță un an interesant, un an perfect pentru a face schimbările pe care ți le dorești și a implementa transformări în acele domenii ale vieții tale care aveau nevoie de un update. Un an personal 5 este în mare parte despre schimbare, despre nevoie de libertate (fie că ne referim la una interioară, la una a gândirii, la una a mișcării etc), despre eliberarea de sub constrângeri, despre imperiozitatea de a face schimbări. Noi uși se deschid pentru tine anul acesta așa că atunci când te vei simți pregătit, pășește înspre ele cu toată încrederea.

Schimbarea nu aduce doar nesiguranța și eliberarea de sub vechi obiceiuri și credințe, dar și noi șanse, noi oportunități. Rămâi deschis și flexibil și lasă-te purtat de această energie a dinamismului. Nu uita că ești liber să iei propriile decizii și să te eliberezi de gândurile și opiniile celorlalți. Multe persoane aflate în acest an personal își pot schimba jobul, se pot muta într-un alt oraș sau altă țară, pot face dese călătorii de afaceri.

Dacă ai anul personal 6

Un an personal 6 vine la pachet cu o energie tare frumoasă, o energie a familiei, a conexiunilor autentice și profunde, o energie care te îndeamnă să îți asculți inima înainte de toate. De asemenea, un an personal 6 este despre armonie și găsirea echilibrului dintre minte, trup și suflet. Ai un magnetism aparte, vei simți nevoia de a investi mai mult în tine, în frumusețea ta, în sufletul tău, iar oamenii se vor simți instinctiv atrași de energia ta debordantă.

Cei un an an personal 6 vor acorda o atenție concentrată mediului în care se află, energiei acestuia, culorilor și sunetelor, și vor simți nevoia de a-i aduce modificări astfel încât să se simtă relaxați, liniștiți, în pace. De asemenea, într-un astfel de an, pui mai mult preț pe timpul pe care îl petreci în compania propriei persoanei, dar și a celor iubiți, familie, copii, prieteni, parteneri de viață, animale de companie. Simți nevoia, mai mult ca niciodată, să îi protejezi pe cei dragi, empatizezi cu ei, îți asumi cu dragoste responsabilități.

Cei singuri își pot găsi sufletul pereche dacă se află în această etapă a ciclului numerologic. Este important să spunem și că anul personal 6 este un an al vindecării, fizice și emoționale, așa că nu ezită să îți asculți nevoile trupului și ale sufletului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri