Marte și Venus nu vor intra în retrograd anul acesta, ceea ce înseamnă că designul astrologic al anului 2019 ne este foarte favorabil în absolut toate aspectele.

HOROSCOP 2019

Marte și Venus nu vor intra în retrograd anul acesta, ceea ce înseamnă că designul astrologic al anului 2019 ne este foarte favorabil în absolut toate aspectele. Este oportunitatea pe care o avem fiecare de a face progrese în acele aspecte care ne dezamăgeau sau frustrau.
Vom simți mai mult optimism și mai multă putere interioară ca să ne îndreptăm către situații favorabile nouă. Nu vom mai ceda cu atât de multă ușurință manipulărilor sau intereselor meschine, pentru că vom vedea cu mai multă claritate. Anul 2019 este anul care deschide porțile îndeplinirii visurilor noastre atât în plan amoros cât și profesional.

Este una na extraordinar pentru iubire, pentru stabilirea de noi contacte și pentru a ne face noi prieteni sau a ne conecta mai mult cu cei pe care deja îi avem. Este anul când ne vom apleca mai mult atenția spre ceea ce e sănătos în relații, în viața noastră și când vom începe să facem mai multe alegeri pozitive, rupând patternurile negativității și ale obiceiurilor care reprezentau un dezavantaj. Va fi un an când ne vom lua puterea personală înapoi. Va însemna ÎMPUTERNICIRE – în dragoste și în plan profesional.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Imagine: Shutterstock/ Jozef Klopacka

Horoscop 2019: Berbec

Pentru persoanele născute în Zodia Berbec, 2019 va fi un an excelent din punctul de vedere al vieții amoroase și nu numai. Astrele vor influența în sens benefic și oportunitățile voastre de a vă conecta cu oameni, în avantajul profesiei sau al afacerilor dumneavoastră.
Dacă ești în Zodia Berbec și ai început o relație nouă cu cineva, acest an îți va oferi oportunitatea de a învăța să îți asculți mai mult dorințele interioare. Ce își dorește inima ta cu adevărat? Ce trebuie să faci pentru a fi acolo unde meriți: într-o relație iubitoare care să te împlinească?

Anul 2019 îți va oferi răspunsurile la toate aceste întrebări. Va fi un an excelent pentru a-ți reseta standardele și pentru a te plasa cu precădere în situații favorabile ție atât în dragoste cât și în viața profesională.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop 2019: Taur

Pentru cei din Zodia Taur, Venus va avea o influență magnifică mai ales în aspectele legate de muncă, sănătate emoțională și fizică. Va fi un an al prosperității și al abundenței pe toate planurile.

Relațiile tale vor intra pe un trend benefic și acest lucru îți va influența fiecare părticică a vieții, pentru că, prin legături puternice, relații sănătoase și sănătate emoțională, vei căpăta mai multă puterea de a te afirma.

La nivel emoțional vei simți mai multă încredere de sine și mai multă determinare, ceea ce este un atu nu doar în viața profesională, ci mai ales în viața amoroasă. Anul 2019 va fi un an al prosperității și al evoluției. În 2019 ai șansa de a-ți îmbunătăți relația romantică pe care o ai sau de a găsi în sfârșit, persoana pe care o așteptai demult.

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidov

Horoscop 2019: Gemeni

Venus va avea o influență directă în sectorul dragostei și al romantismului în ceea ce îi privește pe cei născuți în Zodia Gemeni. Dacă până acum ai întâmpinat dificultăți în ceea ce privește viața ta amoroasă, vei vedea cum, ca prin minune, norii negri se vor risipi. Vei simți o ușurătate și o bucurie în modul cum trăiești iubirea. Dacă vă aflați într-o relație, veți descoperi calea către o comunicare mai benefică. Anul 2019 va fi un an al evoluției spirituale în cuplu, pentru cei din Gemeni.

De asemenea, persoanele încă singure din Zodia Gemeni ar trebui să se aștepte la o mulțime de oportunități ce se vor ivi în calea lor. Pregăti-vă pentru momente intense și pasionale. Exprimați-vă cu îndrăzneală, creativitate și încredere de sine. Dragostea va înflori.

Horoscop 2019: Rac

În ceea ce îi privește pe cei din Zodia Rac, Venus va influența în mod direct zona familiei și a proprietăților. De asemenea, veți vedea îmbunătățiri și în ceea ce privește relațiile cu cei din jurul vostru, de la prieteni apropiați, la colegi de muncă sau șefi.

Pentru voi, anul 2019 va oferi o oportunitate de creștere în plan personal, desigur, cu ceva implicare și determinare din partea voastră. Totuși, bazați-vă pe ușurătatea pe care Venus o va aduce în planul relațiilor, căci relațiile sunt fundamentul vieții.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri