Marte și Venus nu vor intra în retrograd anul acesta, ceea ce înseamnă că designul astrologic al anului 2019 ne este foarte favorabil în absolut toate aspectele.

Horoscop 2019: Leu

Venus va avea o influență directă asupra persoanelor din Zodia Leu. Anul acesta veți constata mai multă ușurătate în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți.

Comunicarea este unealtă care facilitează practic armonia în relațiile noastre. Iată de ce, în acest sens, Venus va fi de un real ajutor în tot ceea ce înseamnă viața amoroasă, relații apropriate și conexiune.

Persoanele încă single din Zodia Leu se vor simți mult mai încrezătoare în comunicare și în strategiile de inițiere a unei legături cu cei sau cele față de care simt un interes.  

Horoscop 2019: Fecioară

Pentru cei din Zodia Fecioară, Venus va activa foarte mult în domeniul finanțelor și posesiunilor. Vei investi mai mult în lucruri sau experiențe care îți fac plăcere. Vei vedea cum vei obține ceea ce îți dorești cu mult mai ușor decât înainte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Anul 2019 îți oferă posibilitatea de a acumula ceea ce îți dorești cu mai mare ușurătate. Regula se aplică și în sens romantic, abundenta se va manifesta desigur și în plan afectiv, pentru că energiile sunt interconectate.

Deschide-ți sufletul, îndrăznește să visezi și să acționezi în direcția pe care demult ți-o dorești.

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidov

Horoscop 2019: Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanța, Venus va acționa mult în ceea ce privește statusul social, iar Marte își va aduce și el aportul. Veți primi mai multă recunoaștere și vă veți simți mult mai împliniți din punct de vedere profesional. Venus te ajută și în planul comunicării profesionale. Vocea ta va fi auzită cu ușurință și îți vei face contacte noi.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Te vei înconjura de oameni care te susțin și te apreciază, ceea ce este o reflecție și în planul iubirii. Dacă te afli într-o relație, comunicarea te cuplu va fi mult mai facilă și îți va aduce împlinire.

Iar dacă nu ești într-un cuplu, șansele tale de a găsi o persoană potrivită vor fi mult mai mari, tot datorită modului cum te afirmi public.

Horoscop 2019:  Scorpion

Cei născuți în Zodia Scorpion se vor bucura de influența lui Venus în sectorul intimității. Vă veți bucura de momente de intimitate și tandrețe. De asemenea, această influență se manifestă în toate aspectele care țin de conexiunea cu ceilalți. Vei observa mai multă iubire și mai multă deschidere în relațiile voastre cu familia, prietenii, colegii. Această îmbunătățire la capitolul relații este esențială pentru a ne desfășura o viață satisfăcătoare.

De asemenea, persoanele născute în Zodia Scorpion se vor simți mult mai atrăgătoare și mai încrezătoare în șarmul lor. Gândiți-vă câte uși deschide o astfel de atitudine!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri