Marte și Venus nu vor intra în retrograd anul acesta, ceea ce înseamnă că designul astrologic al anului 2019 ne este foarte favorabil în absolut toate aspectele.

Horoscop 2019:  Săgetător

Venus va fi foarte darnic în ceea ce privește prietenia,în anul 2019. Este posibil să întâlnești oameni de calitate și să îți formezi noi amiciții sau prietenii care te vor ajuta atât personal cât și profesional.

Anul 2019 îți va oferi oportunitatea angrenării în proiecte sau idei care te vor împlini enorm în plan sufletesc. Și pentru tine, acest an al iubirii, înseamnă în mare parte conexiune și evoluție personală. Profită de acest design stelar!

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidov

Horoscop 2019:  Capricorn

Și persoanele născute în Capricorn vor observa îmbunătățiri majore în planul carierei și statutului social. Aveți nevoie de aceste confirmări și o reconfigurare benefică în aspecte care țin de viața profesională. Această energie bună ce se va manifesta desigur și în plan amoros. Intrând în contact cu oameni noi și stabilind conexiuni, ai oportunitatea de a cunoaște și posibili parteneri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aceștia îți vor împărtăși sistemul de valori și mediul de activitate.
Pentru voi, anul 2019 va fi un an excelent pentru a stabili colaborări și pentru a dezvolta proiecte pe sufletul vostru, cu oameni cu care rezonați profund.

Horoscop 2019:  Vărsător

Pentru cei din Zodia Vărsător, Anul 2019 deschide foarte multe oportunități de călătorie. Veți descoperi locuri noi, oameni noi și asta vă va aduce multă împlinire sufletească.

Dacă demult îți dorești să planifici niște călătorii, acum este momentul. Vei vedea cum totul se va aranja în favoarea ta cu multă ușurătate. Vei cunoaște oameni noi, vei găsi inspirație și plăcere de a trăi. Pentru tine, anul 2019 va însemna o sărbătoare a simțurilor. Un dar pe care îl așteptai demult.

Horoscop 2019:  Pești

Venus va deschide ușa unei adevărate renașteri pentru cei din Zodia Pești. Anul 2019 reprezintă oportunitatea reconectării la sine.

Este anul când veți demola acele lucruri ce vă aduceau nefericire și anul când veți alege să o luați pe un drum mai favorabil vouă. Anul 2019 va fi cel al amorului propriu, când veți învăța ce va face bine și ce nu, când să spuneți nu și când să vă oferiți momente de odihnă.

Pentru cei din zodia Pești, aceasta va fi o perioadă a dezvoltării personale. Această tendință ascendentă se va reflecta și în ceea ce privește dragostea. Venus deschide oportunitățile iubirii adevărate, vindecătoare.

Foto homepage: Shutterstock/ lassedesignen


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri