22 Ianuarie 2019 publicat în Horoscop 1 share-uri

Anul personal îți revela cel mai bine experiențele care îți sunt destinate în anul respectiv, ciclul numerologic în care te afli (fiecare an personal este o parte dintr-un ciclu de 9 ani), provocările, schimbările de energie, darurile și oportunitățile asociate etapei respective de evoluție.

Dacă ai anul personal 7

Un an personal 7 este un an care aduce schimbări la nivel emoțional și în relațiile cu ceilalți, atingând uneori puncte sensibile, dar în același timp forțându-ne să apelăm la propriile resurse interioare și la puterea personală. Un an personal 7 poate veni la pachet cu multe lecții la nivel spiritual, cu descoperiri la nivel de sine, cu introspecție, cu mulți pași făcuți pe drumul dezvoltării personale. Un astfel de an poate fi considerat un an al explorării de sine, un an al “călătoriei spre interior” așa că nu înceta să îți explorezi adâncimele interioare pe cât de mult simți nevoia.

Foto: Ruslan Grechka /Shutterstock

Problemele care pot apărea în acest an în relațiile cu ceilalți necesită o abordare prin prisma blândeții, a răbdării, a toleranței și a înțelegerii celorlalți. Merită investit în acest an în parteneriatele pe termen lung, în a-ți oferi răspunsuri la întrebările care te macină: Cine ești cu adevărat?, Care este sensul tău în această lume?, Cum poți face diferența în cercul tău?, în a-ți înțelege mai bine latura spirituală. Totodată, într-un an personal 7, vei încerca să îți îmbunătești calitatea vieții și a relației cu tine însuți.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Dacă ai anul personal 8

Un an personal 8 este despre transformare și karma așa că pe parcursul lui vom învăța să ne iubim pe noi mai mult și să renunțăm la acele lucruri care nu ne fac bine. Cei cu un an personal 8 vor învăța cum să implementeze schimbările și transformările în viața lor, cum să reînnoiască acele aspecte care trebuie reînnoite, cum să renunțe la ceea ce nu le mai era de folos astfel încât să se poată angaja în noile oportunități care poate deja le-au și bătut la ușă.

Un an personal 8 este despre renunțarea la trecut, despre împăcarea cu el, despre renunțarea la suferință, despre angajamentul concret de a-ți asigura un prezent mai bun și o viață mai prosperă. Într-un astfel de an îți va fi mai ușor să te eliberezi de trecut și să îți îndeplinești acele dorințe adânci din sufletul tău. Într-un astfel de an vei învăța să te asculți pe tine și să îți canalizezi energia într-un astfel de mod încât pentru tine să nu mai existe limite. În acest an îți va fi mai ușor să îți recâștigi echilibrul și pacea după furtunile, schimbările și experiențele anului trecut.

Lasă-te angajat în lumina acestor noi începuturi, mergi mai departe cu încredere și curaj și lasă-te călăuzit de vocea intuiției tale. Sufletul tău știe de ce are nevoie, trebuie doar să îl asculți. În dragoste, relațiile romantice pot atinge un echilibru fericit. De asemenea, șansele în cariera vor apărea la momentul potrivit căci 8 este și un număr al succesului și al realizărilor, al împlinirii, al puterii, al câștigurilor materiale și financiare.

Dacă ai anul personal 9

Un an personal 9 are o energie specială căci îți oferă prilejul de a arunca o privire asupra călătoriei tale în acest ciclu de 9 ani, el te îndeamnă să evaluezi tot ceea ce ai câștigat la nivel spiritual și în interior. El te ajută să îți evaluezi experiențele anterioare, lucrurile pe care le-ai învățat, dar și să faci noi alegeri și decizii vizavi de ceea ce ai de făcut la începutul ciclului următor. Poate că este momentul să împărtățești din înțelepciunea acumulată și lucrurile învățate și cu restul lumii așa că este foarte posibil ca anul acesta să îți asumi rolul de mentor sau îndrumător în nenumărate ipostaze. Încheie tot ce a rămas neîncheiat, iartă-i pe ceilalți, iartă-te pe tine și renunță la ceea ce nu îți mai servește astfel încât să fii pregătit din toate punctele de vedere pentru a intra într-un nou ciclu.

Energia ta într-un an personal 9 este canalizată înspre acțiuni umanitare care îți pun în valoare generozitatea și noblețea spiritului. Ești tentat, mai mult ca niciodată, să te angajezi în activități și centre de interes care servesc creșterii conștientizării globale. De asemenea, renunți la prejudecăți și limite și vei lucra de multe ori în folosul celorlalți și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de tine. 9 poate aduce cu sine și experiența unei transformări aproape miraculoase, pe care ai așteptat-o de mult timp.

Foto homepage: Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri