HOROSCOP pentru toate zodiile: Ce prevesteste LUNA NOUA din 18 decembrie pentru 2018?

12:12, 12 Decembrie 2017 publicat în Horoscop

Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Rac

Persoanele nascute in Zodia Rac se vor simti impulsionate sa se preocupe mai tare de propria persoana de acum inainte.

Cei din aceasta zodie au tendinta de a se dedica celorlalti, uitand de sine. Energia acestei luni noi va impulsioneaza sa va indreptati atentia si spre voi insiva. Practic, acesta este gandul cu care veti incepe si noul an 2018 si de asemenea felul cum va veti bucura de aceasta vacanta de iarna.

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Foto: Shutterstock

Citeste si:
Astrologie pe 30 de zile: Horoscopul lunii Aprilie 2021 în detaliu,...
Astrologie pe 30 de zile:...

Leu

Ca de obicei, relatiile personale sunt focusul persoanelor din Zodia Leu. Luna noua de influenteaza in aceasta privinta si iti da inspiratia de a privi cu mai multa responsabilitate si maturitate relatiile tale. Pentru tine, Luna Noua anunta debutul unei perioade de maturizare foarte importanta.

Foto: Shutterstock

Fecioara

Datorita evenimentului astrologic din data de 18 decembrie, vei simti o influenta majora mai ales in ceea ce priveste aspectele legate de munca ta.

Este nevoie sa inveti sa inveti noi ritualuri si noi modalitati prin care sa iti poti aborda munca. Calea spre succes se deschide atunci cand suntem la randul nostru deschisi sa facem lucrurile altfel decat inainte si mai eficient. Luna Noua prevesteste ca vei avea un an nou foarte incitant.

Foto: Shutterstock

Citeste mai departe >>>


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri