Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Ultima Luna Noua a anului 2017 aduce cu sine energia inceputului si a increderii intr-un viitor mai productiv. Este momentul sa va proiectati visuri si planuri, sa va stabiliti tinte importante si pasii pe care ii veti parcurge pentru a realiza ceea ce v-ati propus.

Luna Noua din data de 18 decembrie ne va pregati pentru 2018. Este unul dintre acele momente importante din punct de vedere astrologic, cand fiecare primeste o gura de aer proaspata, o energie binefacatoare si inspirationala in viata sa.

Aceasta luna noua ne va permite sa comunicam mult mai usor cu ceilalti, sa ne exprimam mai clar doleantele si perspectivele, in ciuda lui Mercur Retrograd care si el ramane activ pana in data de 22 decembrie.

HOROSCOP: Cum va influenta Luna Noua din data de 18 decembrie fiecare zodie?

Berbec

Te vei simti imputernicit/a si inspirata in absolut toate aspectele vietii tale. Luna Noua te va impulsiona cu o senzatie de usuratate in toate aspectele vietii tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Vei simti de asemenea, ca tot ceea ce iti propui se intampla cu usurinta. Vacanta se apropie si te asteapta momente foarte placute.

Foto: Shutterstock

Taur

Chiar daca nu agreezi schimbarea, sa ii rezisti este o forta care actioneaza in detrimentul tau. Oricum, aceasta Luna Noua te echipeaza cu un entuziasm pentru nou care nu iti e de obicei caracteristic, dar care acum vine chiar la timp.

In aceasta perioada vei ajunge de asemenea la concluzii importante pentru viata ta.

Foto: Shutterstock

Gemeni

Luna noua din data de 18 decembrie prevesteste pentru tine inceputul unui ciclu important. Cei nascuti in Gemeni se vor simti veseli si inspirati si de asemenea increzatori sa mearga pe un nou drum. Parteneriatele personale sau de afaceri o vor lua intr-o noua directie incepand cu aceasta perioada.

Foto: Shutterstock

Citeste mai departe >>>

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri