Bine, bine si foarte bine... Citeste horoscopul financiar si al banilor pentru luna iunie 2017 pentru fiecare zodie in parte! Astrele ne promit ca vor veni vremuri generoase si incarcate de abundenta in prima luna de vara a lui 2017.

Rac

Este drept ca nu se intampla nimic spectaculos in peisajul financiar al Racului in prima jumatate a lunii, dar ultimele saptamani ale lui iunie 2017 isi iau vertiginos revansa. Un membru al familiei iti trimite o suma semnificativa de bani si te sprijina financiar astfel incat sa poti sa iti pui in aplicare un proiect de afaceri la care lucrai de mult. Interesant este si faptul ca iunie aduce, pentru acei nativi aflati in cautarea unui loc de munca si a unei surse de venit sigure, multiple oportunitati de angajare. Ai sansa sa alegi jobul care ti se potriveste cel mai bine. Tine cont si de glasul intuitiei atunci cand iei astfel de decizii.

Leu

Iunie 2017 este o luna extrem de productiva pentru zodia Leu. Muncesti extrem de mult, esti angajata in mai multe proiecte simultan, apar propuneri de colaborari diverse si este foarte posibil sa calatoresti in repetate randuri in interes de serviciu. Partea buna este ca si veniturile tale se vor rotunji simtitor si vei reusi sa pui deoparte sume semnificative de bani. Vei atrage banii catre tine actionand in directia visurilor si a viziunilor tale. In plus, iti permiti sa ii rasfeti pe cei dragi si sa le cumperi cadouri frumoase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Fecioara

Este foarte posibil sa castigi o suma importanta de bani din niste proiecte mai vechi sau din surse neasteptate. Chiar daca perioada de dupa 9 iunie este una armonioasa din punct de vedere al dragostei, financiar vorbind te poti confrunta cu anumite provocari. Anumite probleme legate de taxe iti pot da batai de cap, insa cu putin noroc adus de Jupiter, dupa data de 15 iunie, norocul te ajuta sa iti imbunatatesti semnificativ situatia financiara.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>

Foto int: StanislauV /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri