12:06, 8 Iunie 2017 publicat în Horoscop

Cunoasterea tendintelor pozitive si negative din studiul zodiilor ne poate fi de mare ajutor in autocunoastere, in autoeducare si control.

Cartea "Horoscopul -calea vietii" este disponibila pe site-ul Elefant.ro

Daca am inceput sa intelegem ca in organizarea Universului, Creatorul nu lasa nimic la intamplare iar noua ne pune la dispozitie numeroase mijloace pe care sa le utilizam in scopul evolutiei, nu ni se va mai parea ciudat sa aflam ca despre trasaturile temperamentale si caracterologice ale unui individ putem obtine informatii nu numai citind zodiacul corespunzator zilei nasterii sau studiindu-i astrograma, ci chiar analizandu-l pe el insusi.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

Cu alte cuvinte trasaturile fundamentale: altruismul sau egoismul, generozitatea sau zgarcenia, activitatea sau pasivitatea, curajul sau timiditatea, materialismul sau idealismul, sinceritatea sau ipocrizia, superficialitatea sau spiritul analitic, celebritatea sau dominarea instinctuala etc, care pot defini un om, sunt aceleasi daca ii studiem astrograma, fizionomia, palma sau scrisul.

Cunoasterea tendintelor pozitive si negative din studiul zodiilor ne poate fi de mare ajutor in autocunoastere, in autoeducare si control.

Citeste si:
Pandemia a redefinit comportamentele și preferințele companiilor și...
Pandemia a redefinit...

Autor: Elena Lupsan; Carte aparuta la editura Solaris Print


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri