Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

4 Horoscopul dragostei - decembrie 2016: Balanta

Si pentru persoanele nascute in zodia Balanta, Decembrie se anunta a fi foarte pozitiva in ceea ce priveste relatiile: Venus, planeta iubirii si Marte planeta curajului se vor afla in casa dragostei pentru persoanele nascute in Balanta.

Prezenta acestui tandem Venus-Marte in casa dragostei te dinamizeaza din punct de vedere sexual si romantic. De asemenea, spiritul tau de aventura va fi la cote mai inalte decat de obicei. Va fi o luna excelenta pentru redescoperirea propriei sexualitati, pentru experimente erotice si pentru romantism.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Marte de asemenea, se va dovedi a fi cheia succesului vostru in relatia de cuplu in luna decembrie 2016. Persoanele singure din Zodia Balanta au la dispozitie de asmenea o perioada nemaipomenita pentru crearea unor noi conexiuni si pentru experimente de tip amoros incitante. Fiti libere!

Afla cine e pe locul 5 in Top horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri