Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

Top cele mai norocoase zodii in dragoste

5. Horoscopul dragostei - decembrie 2016: Gemeni

Sub influenta conjunctiei Soare-Saturn, din casa cuplului pentru persoanele din zodia Gemeni, luna decembrie 2016 va fi una semnificativa in ceea ce priveste relatiile.

Va fi momentul unei decizii importante, cel mai probabil cu implicatii pe termen lung. Va fi o perioada de reconexiune la viata de cuplu, cand veti reusi sa stabiliti un echilibru intre individualitate si relatie.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Luna decembrie 2016 este foarte favorabila persoanelor din zodia gemeni in ceea ce priveste iubirea. Decembrie 2016 va aduce pentru voi schimbarea in bine! Aceasta luna iti va aduce senzatia responsabilitatii si asumarii in relatiile tale, dar in acelasi timp placere si amuzament.

Daca nu esti implicata intr-o relatie serioasa, si vei intalni pe cineva cu care te vei conecta, poti s ate astepti ca aceasta relatie sa devina una de durata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Daca iti plac articolele noastre aboneaza-te la newsletterul Garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri