Mercur, planeta comunicarii, a inteligentei si logicii este in sfarsit eliberata de energia demonica a lui Rahu. (In astrologie, Rahu semnifica un punct imaginar pe cer care are o mare influenta energetica si care sta in fiecare semn cate 18 luni.)

Asadar, Mercur se afla in semnul Fecioarei din data de 3 octombrie si sta in regatul sau timp de 18 zile, timp suficient pentru a potenta venirea lui Jupiter in Balanta. Se anunta semne astrale de bun-augur pentru noi toti, caci in acelasi timp il avem si pe minunatul Jupiter in Balanta, pana in Octombrie 2017.

Foto: Pixabay

Acest horoscop descrie modul cum harta astrala cu Mercur in Fecioara urmat de Jupiter in Balanta afecteaza aspecte legate de viata noastra profesionala, succes, finante, tonus si capacitatea de a comunica eficient:

Previziuni astrale: cariera, finante, energie si comunicare

Berbec

Cei nascuti in zodia Berbec vor beneficia de sederea lui Mercur in Fecioara, mai ales din punctul de vedere al carierei. Pentru aceste persoane, energia lui Mercur va actiona in directia planurilor profesionale. Este bine sa lucrati in plan personal pentru a va imbunatati increderea de sine. Aveti incredere in ideile voastre, aveti incredere ca puteti sa reusiti in tot ceea ce va propuneti. De asemenea, incredeti-va in capacitate de a va gasi colaboratori de exceptie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Taur

Pentru tauri, actiunea lui Mercur in Fecioara si a lui Jupiter in Balanta se va concentra in zona capacitatii de a acumula informatii, de a invata si de a performa. Iata de ce este bine sa profitati in aceasta perioada pentru a va inscrie la uncurs nou, pentru a va deschide perspectivele cu noi informatii. Mercur va ajuta in demersul vostru de a va expansiona in domeniul cunoasterii.

Gemeni

Persoanele nascute in Gemeni sunt impulsionate de energia lui Mercur in Fecioara, in colaborare cu Jupiter, sa aiba grija de corpul lor. Va fi o perioada extraordinara pentru sport, pentru miscare fizica si iesiri revitalizante in natura. De asemenea, Gemenii sunt ajutati din punctul de vedere al abilitatii de a comunica eficient cu cei din jur. Citeste mai departe in pagina urmatoare >>

Informatii via www.ganeshaspeaks.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri