Mercur, planeta comunicarii, a inteligentei si logicii este in sfarsit eliberata de energia demonica a lui Rahu. (In astrologie, Rahu semnifica un punct imaginar pe cer care are o mare influenta energetica si care sta in fiecare semn cate 18 luni.)

Horoscop Rac

In urmatorul an, persoanele nascute in zodia Rac se pot baza pe ajutorul lui Jupiter ajutat in aceasta perioada de Mercur, in ceea ce priveste posibilitatea unor calatorii de afaceri. De asemenea, incearca sa te infuzezi de energia increderii de sine pe care o degaja Mercur. Persoanele din aceasta zodie vor fi ajutate si in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi.

Foto: Shutterstock

Horoscop Leu

Vesti bune pentru persoanele din Leu: Energia celor doua planete prietenoase va ajuta in ceea ce priveste finantele. Este posibil sa apara surse neasteptate de venit si in acelasi timp veti reusi sa depasiti mult mai usor eventuale dificultati.

Horoscop Fecioara

In mod evident, urmatoarea perioada va fi una stralucita pentru Fecioare in toate aspectele care le consacreaza: rigurozitate, abilitatea de a comunica eficient, creativitate, management. Persoanele din Zodia Fecioara vor fi ajutate mai ales in aspectele profesionale ale vietii lor. Visurile pe care le au isi vor gasi calea pe fagasul concret al realitatii cu mult mai multa usurinta. Citeste continuarea horoscopului in pagina urmatoare >>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața


Informatii via www.ganeshaspeaks.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri