Mercur, planeta comunicarii, a inteligentei si logicii este in sfarsit eliberata de energia demonica a lui Rahu. (In astrologie, Rahu semnifica un punct imaginar pe cer care are o mare influenta energetica si care sta in fiecare semn cate 18 luni.)

Balanta

Pentru persoanele din Balanta va fi o perioada buna pentru economii. O perioada cand va puteti organiza mult mai bine in acest sens. Veti vedea ca energia pe care o veti investi in acest domeniu nu se va lasa fara beneficii. Mercur, in aceasta prima luna a influentei jupiteriene, va va impusiona sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra.

Foto: Shutterstock

Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion isi ating potentialul maxim in ceea ce priveste relatiile cu cei din jur si comunicarea eficienta. De asmenea, Mercur ii va ajuta pe acestia si in ceea ce priveste aspectele financiare cand vor primi un nou impuls de a eveni cu idei bune si productive. Cu o asmeenea atitudine, banii nu vor intarzia sa apara.

Sagetator

Persoanele nascute in zodia Sagetator sunt avantajate in zona muncii. Relatiile cu superiorii si colegii intra pe un fagas foarte productiv. De asemenea, Mercur ii ajuta si pe cei din Sagetator care vor sa isi pun aplicare planurile proprii de afaceri. Profitati deci, de aceasta perioada de bun augur cand si Jupiter va sta in Balanta timp de mai bine de un an. Citeste continuarea horoscopului in gaina urmatoare >>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Informatii via www.ganeshaspeaks.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri