Horoscop pentru fiecare zodie: MERCUR IN FECIOARA din 3 octombrie si alianta cu Jupiter

12:10, 19 Octombrie 2016 publicat în Horoscop

Mercur, planeta comunicarii, a inteligentei si logicii este in sfarsit eliberata de energia demonica a lui Rahu. (In astrologie, Rahu semnifica un punct imaginar pe cer care are o mare influenta energetica si care sta in fiecare semn cate 18 luni.)

Horoscop Rac

In urmatorul an, persoanele nascute in zodia Rac se pot baza pe ajutorul lui Jupiter ajutat in aceasta perioada de Mercur, in ceea ce priveste posibilitatea unor calatorii de afaceri. De asemenea, incearca sa te infuzezi de energia increderii de sine pe care o degaja Mercur. Persoanele din aceasta zodie vor fi ajutate si in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi.

Foto: Shutterstock

Citeste si:
Horoscop la Lună Nouă (12 APRILIE): Influențe astrale asupra vieții...
Horoscop la Lună Nouă (12...

Horoscop Leu

Vesti bune pentru persoanele din Leu: Energia celor doua planete prietenoase va ajuta in ceea ce priveste finantele. Este posibil sa apara surse neasteptate de venit si in acelasi timp veti reusi sa depasiti mult mai usor eventuale dificultati.

Horoscop Fecioara

In mod evident, urmatoarea perioada va fi una stralucita pentru Fecioare in toate aspectele care le consacreaza: rigurozitate, abilitatea de a comunica eficient, creativitate, management. Persoanele din Zodia Fecioara vor fi ajutate mai ales in aspectele profesionale ale vietii lor. Visurile pe care le au isi vor gasi calea pe fagasul concret al realitatii cu mult mai multa usurinta. Citeste continuarea horoscopului in pagina urmatoare >>

Citeste si:
Astrologie pe 30 de zile: Horoscopul lunii Aprilie 2021 în detaliu,...
Astrologie pe 30 de zile:...


Informatii via www.ganeshaspeaks.com


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri