Care sunt cele 3 zodii cu un parcurs astral dinamic in luna mai 2016?

Gemeni

De o luna dinamica si plina de neprevazut au parte si nativii Gemeni, cu precadere pe plan profesional unde este resimtita puternic influenta eclipsei lunare de pe 4 mai. In acest aspect al vietii zodiei Gemeni au loc schimbari esentiale ce iti vor afecta viata nu doar in luna mai, ci si in urmatoarele 2 luni. Aceste schimbari sunt cauzate fie de oportunitati excelente, fie de o criza, insa este important sa reevaluezi ce este mai bine pentru tine si pentru cei din familia ta. Este foarte probabil sa iti schimbi locul de munca, sa fii transferat la alt departament sau in alt oras. O parte dintre nativi sunt nevoiti sa calatoreasca in strainatate in interes de serviciu, lucru care le va schimba perspectivele si ii va smulge din rutina. De asemenea, schimbari structurale si de planuri sunt rezervate celor care sunt implicati in afaceri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cu Venus care se afla in zodia Gemeni intre 25 aprilie – 25 mai, ai toate sansele sa atragi dragostea in viata ta si sa intri intr-o noua relatie de dragoste, una benefica, cu potential de a se transforma in casatorie. Urmandu-si visurile profesionale, unii dintre nativii Gemeni isi pot intalni sufletul pereche. Totodata, rudele pot juca un rol important in destinul nativilor Gemeni single caci prin intermediul lor poti cunoaste o persoana care iti va intra direct la suflet. Surprize apar si pe plan financiar si sunt surprize pozitive care te motiveaza si te determina sa muncesti cu ambitie si sa iti pui in valoare abilitatile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri