11 Mai 2016 publicat în Horoscop 45 share-uri

E bine sa ne cunoastem propriile slabiciuni – acest lucru ne ajuta sa evoluam si sa ne schimbam in raport cu ceilalti. Este bine sa cunoastem si umbrele care se ascund in ceilalti, astfel incat sa stim cum sa ne raportam la ei, cum sa ii ocolim sau sa nu ii lasam sa ne raneasca. Acestea sunt trasaturile negative ale zodiilor, semn ca Ursitoarele au fost foarte "darnice" si in aceasta privinta, complicandu-ne putin vietile.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii, daca isi manifesta umbrele, sunt nerabdatori, au aere de sefi, le place sa domine si uneori devin enervant de aroganti. Toate acele calitati care ii fac sa fie niste lideri nemaipomeniti se pot transforma si in trasaturi negative in cazul berbecilor. Fraza lor caracteristica este: „Vreau ACUM!”

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pe de-o parte, taurii sunt muncitori, ce-i drept, ei isi fac treaba cu responsabilitate daca sunt stimulati. Dar, pe de alta parte, taurii pot sa isi manifeste si o latura deosebit de lenesa, dezordonata si incapatanata. Cine are tauri in viata sa cunoaste acest lucru. Sunt de asemenea lacomi si au un apetit extraordinar pentru orice si se comporta de parca totul li s-ar cuveni, ceea ce ii enerveaza adesea pe ceilalti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

E adevarat ca dualitatea personalitatii gemenilor poate fi fermecatoare, dar uneori, comportamentul lor este „prea de tot”. Gemenii se comporta adesea "cu doua fete" si asta ii irita pe cei din jur care nu prea stiu cum sa se raporteze la purtarea lor. Gemenii se enerveaza usor si isi pierd interesul foarte usor. Cu greu poti sa ii tii conectati fata de ceva. Mai grav este cand se implica in relatii. Sunt pasionali la inceput si apoi se plictisesc. Gemenii au tendinta de a fi foarte imaturi.

Foto: Shutterstock/ Photosani


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri