Care sunt cele 3 zodii cu un parcurs astral dinamic in luna mai 2016?

Nicio luna nu este identica cu cealalta din punct de vedere al energiei astrale. Uneori avem parte de perioade foarte linistite, in care lucrurile sunt line si pare ca nu se intampla nimic, iar alteori suntem bulversati de evenimente, schimbari, proiecte. Descopera care sunt zodiile pe care conjucturile astrale le influenteaza cel mai mult in luna mai 2016 (atat negative, cat si pozitiv), dinamizandu-le existenta:

Astrologie: 3 zodii cu un parcurs astral dinamic in mai 2016

Taur

Foto: Dzhulbee / Shutterstock.com

Ai parte de o luna agitata si plina cu de toate, care te va forta sa tii pasul cu ea si nu oricum, ci intr-un ritm antrenant. Te afli intr-o perioada de independenta si de constientizare a puterii de sine. De aceea, daca in viata ta sunt lucruri care iti displac, apuca taurul de coarne si incepe sa faci schimbari. Din punct de vedere astral, acum este momentul potrivit. Chiar si profesional vorbind…

Influenta lui Jupiter este resimtita si la nivel fizic unde pui mare accent pe miscare, dans, mancat sanatos. In plus, stralucesti si esti plin de energie si charisma. In cuplurile casatorite sau bine sudate in care sunt implicate Taurii, sexul dinamizeaza relatia de dragoste a acestora. Pasiunea face parte din rutina zilnica si este pentru tine un prilej de a-ti incarca bateriile cu afectiune si clipe speciale. Unele provocari sau chiar probleme care trebuie rezolvate apar in relatiile la distanta sau in cele complicate. Daca ceea ce simti este sau nu dragoste adevarata, vei afla in mai 2016 cand dragostea adevarata va fi pusa la incercare.

Ai grija si la modul in care iti gestionezi relatiile si conversatiile. Cu Marte retrograd si cu Mercur intr-o conjuctura astrala nu tocmai favorabila, ai tendinta de a nu comunica tocmai intr-un mod corect si de aici se pot naste neintelegeri. De asemenea, exista si riscul de a-ti pierde usor rabdarea si de a-ti revarsa mania asupra celor din jur. Chiar daca poate parea mai la indemana sa alegi razboiul in locul pacii, incearca sa iti gestionezi sentimentele interioare de agresivitate si fa apel la puterea ta de empatie. Sunt persoane dragi cu care interactionezi si pe care nu ai vrea sa le ranesti. Cele mai stresante zile pentru Taur vor fi 12, 19, 21, 27, 28, iar zile favorabile dragostei vor fi 14, 15, ,20, 24, 25, 26.


Foto homepage: Photosani / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri