Citeste horoscopul complet pentru octombrie 2015 si descopera cum sta cu dragostea, norocul, banii si sanatatea fiecare zodie in parte:

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Rac

Foto: Subbotina Anna / Shutterstock

O luna plina cu de toate – asa arata octombrie pentru nativul Rac. Ai foarte multe proiecte in care esti angajat, multe evenimente la care trebuie sa participi, multe lucruri de facut in doi si multe lucruri de facut la locul de munca. Te poti simti usor coplesit si stresat si pari a nu mai gasi calea de mijloc intre viata de familie si cariera ta. Este adevarat ca lucruri bune si pozitive se intampla de ambele parti, insa simti ca totul se intampla putin prea repede pentru tine. Conjuctura astrala Marte – Jupiter te ajuta insa mult. Comunicarea cu partenerul de viata este esentiala, iar flexibilitatea acestuia raspunsul la ceea ce te preocupa. Cu calm, intelegere si empatie puteti aduce echilibrul in relatia voastra de dragoste. Odata ce iti gasesti linistea interioara, lucrurile se vor aranja cat se poate de bine si la locul de munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Leu

Situatia ta financiara va fi una excelenta in octombrie 2015, iar partenerul de viata va fi si el de partea ta si te va ghida inspre atingerea succesului financiar. In cariera, treci intr-o noua etapa ce presupune dezvoltarea abilitatilor tale de comunicare. Pe de alta parte, primele zile ale lunii vor necesita mai multa atentie din partea ta. Va trebui sa ii oferi mai mult timp sotului sau familiei tale. Cu toate acestea, octombrie nu este tocmai o luna prielnica casatoriilor asa ca daca te gandesti sa faci acest pas, amana pentru luna noiembrie. Dragostea poate surveni pentru nativii single in cercurile de prieteni apropiati. Dieta si un stil de viata sanatos vor fi si ele pe lista ta de prioritati inca de la inceputul lunii caci te simti putin obosit din punct de vedere energetic.

Horoscop Octombrie 2015 pentru zodia Fecioara

Venus intra in semnul Fecioarei incepand cu data de 8 octombrie si va ramane aici pana pe 8 noiembrie, ceea ce va spori magnetismul tau si va atrage persoane interesante in jurul tau. Noi relatii de iubire se pot lega in jurul datelor de 11 si 20-25 octombrie. In plus, conjuctura astrala dintre Venus, Marte si Jupiter te va ajuta sa avansezi in ceea ce ti-ai propus, asigurandu-se ca mergi mai departe in directia in care iti doresti. Pe plan profesional, cuvintele cheie care fac legea in aceasta luna sunt initativele si actiunile indraznete. Asigura-te ca iti pui in valoare intregul tau potential profesional si vei culege beneficiile in cel mai scurt timp.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri