Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Avandu-l pe Jupiter de partea ta in aspecte de tin de material si financiar, te poti considera un norocos care a tras lozul cel mare. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Top 3 zodii cu noroc financiar in luna octombrie 2015

Leu


Citeste si:
Horoscopul Babilonian: Descoperă Zeul care îți guvernează zodia în...
Horoscopul Babilonian:...

Foto: EcoPrint / Shutterstock

Octombrie se anunta a fi o luna importanta pentru acest nativ din punct de vedere financiar. Conjuctura Marte-Jupiter chiar din casa banilor a Leului si tranzitul lui Venus in aceeasi casa in perioada 8 octombrie – 9 noiembrie 2015 fac lucrurile posibile pentru Leu. Nici chiar tu nu puteai spera atat de frumos. Afacerile sunt prospere si norocul este de partea ta atunci cand vine vorba de afaceri sau de relansarea in domenii noi pentru tine. Din aceasta directie, vei avea profit si castiguri neasteptate.

Citeste si:
Horoscop iulie 2021: savurăm clipa, iubim intens și zâmbim mult
Horoscop iulie 2021: savurăm...

Se deschide pentru tine un nou drum al abundentei si este bine sa il urmezi. Reinventarea este posibila, la fel si capacitatea ta de a veni cu idei creative atunci cand vine vorba de a face bani. Succesul personal este direct proportional cu dorintele tale. Este momentul sa te mobilizezi, sa fii activ si sa preiei carmele propriului destin. Investeste in mod rational si asuma-ti riscuri, insa asigura-te ca ceri si parerea unei persoane avizate atunci cand vine vorba de o achizitie sau vanzare importanta.
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri