Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Berbec

Foto: planeta Jupiter, Molodec / Shutterstock

Marte in conjunctie cu Jupiter in casa muncii a Berbecului joaca un rol cheie in succesul de care se va bucura aceasta zodie in perioada urmatoare. Vor urma pentru tine cateva luni active (cu octombrie predominant activ) care te vor solicita in mod constant din punct de vedere profesional. Cu toate acestea, cu ajutorul acestei conjucturi astrale norocoase si avand alaturi si planeta Pluto, poti obtine realizari importante si poti spune bifa cu “da” un obiectiv de cariera extrem de important pentru tine. Eforturile tale insa vor fi pe masura, iar gasirea unei strategii corecte un punct esential inspre accelerarea norocului tau financiar.

De asemenea, fii foarte atent in privinta partenerilor de afaceri si a potentialelor colaborari. Ele pot deschide noi orizonturi si posibilitati pentru tine. Este important sa gandesti insa in perspectiva, sa gandesti creativ si rational in acelasi timp. Catre sfarsitul lunii, reusesti sa iti gasesti echilibrul si pacea interioara caci lucrurile se aranjeaza in directia in care doreai sa ajungi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri