7 Iulie 2015 publicat în Horoscop 451 share-uri

Din vechi timpuri, oamenii si-au dat seama ca pietrele pretioase au fiecare o energie specifica, ce poate fi folosita pentru protectie si noroc. Astfel, au atribuit fiecarei zodii, o piatra pretioasa cu puteri magice. Care este piatra ta pretioasa?

Rac
 

  • Acest semn este dominat de Luna, zeita si simbolul fortelor naturii.
     

Piatara pretioasa apentru acest semn este o perla – PERLA CLAR DE LUNA. Aceasta perla apara pe cei din Zodia Rac de excesiva lor candoare, sensibilitate, ajutandu-I sa fie mai darzi in aceasta lume plina de greutati.

 

Foto: Shutterstock.com; perla, cochilie

Leu
 

  • Leul este dominat de Soare, regale planetelor, simbolul curajului si increderii.
     

Iar piatra pretioasa a acestui semn e RUBINUL. O vecehe traditie ne spune ca Acela care poarta rubinul va fi pazit de orice pericol. In Orient se credea de asemenea ca piatra aceasta pretioasa protejeaza impotriva inundatiilor.

 

Foto: Shutterstock.com; rubin, piatra pretioasa

Fecioara

  • Fecioara este dominate de Mercur, simbolul abundentei.

Iar piatra pretioasa a acestui semn este DIAMANTUL, considerat in toate timpurile, giuvaierul cel mai valoros care adduce imens noroc celui care il poarta. Indienii din castele superioare obisnuiau sa isi pudreze nou-nascuti cu pulbere de diamant fiindca credeau ca astfel ei vor fi inzestrati cu toate virtutile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

 

Foto: Shutterstock.com; diamant; piatra pretioasa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri