25 Iunie 2015 publicat în Horoscop 22 share-uri

Ei sunt barbatii zodiacului care stiu cata nevoie avem sa fim ascultate atunci cand vrem sa spunem ceva.

Gemeni

Barbatul gemeni este un barbat efervescent si foarte activ. Poate parea la prima vedere incredibil de vorbaret si cateodata chiar enervant din acaesta cauza, pana in momentul in care site ca vrei sa te asculte.

foto: cuplu tanar, shutterstock

Atunci lasa totul la o parte si este numai ochi si urechi la ceea ce tu ai sa ii spui. Va sti mereu sa anticipeze astfel de momente fara sa ii atragi atentia si te va surprinde ori de cate ori va face acest lucru. Stie cand sa taca si cand sa vorbeasca, dar cand vorbeste este foarte greu de oprit asa ca daca vrei sa te asculte, lasa-l mai intai sa termine ceea ce are de spus pentru a nu te intrerupe.

In timp ce asculta este si foarte atent la ceea ce ii povestesti (il poti intreba ce ai spus in urma cu 2 minute si va sti cu siguranta sa iti raspunda) si este atent la detalii ceea ce inseamna ca la finalul discursului tau el va sti exact ce sa spuna si unde sa pucteze astfel incat sa iti dai seama ca pentru el este foarte important ceea ce tu ii spui de fiecare data.

Alaturi de un barbat gemeni te vei simti mereu protejata, iubita si apreciata. Vei simti mereu ca cel de langa tine iti ofera atentia de care ai nevoie si va sti cand sa te asculte si cand sa vorbeasca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri