12:02, 17 Februarie 2015 publicat în Horoscop

Iata un top 3 al zodiilor cu cel mai mare IQ financiar, zodiile care stiu sa-si administreze in mod inteligent finantele

Leul este inzestrat cu spirit antreprenorial. Acolo unde altii vad probleme si dezavantaje, un Leu va vedea oportunitati si provocari. Chiar daca are tendinta de a fi impulsiv fiind un semn de foc si de multe ori va lua decizii gresite din aceasta cauza (mai ales in perioada de tinerete), Leul este un autodidact si va invata cu timpul din propriile greseli, invatand sa faca banii sa lucreze pentru el. In timp si odata cu maturizarea, Leul isi va gasi echilibrul intre a economisi si a cheltui si va ajunge un maestru in gestionarea banilor.

Scorpion

Scorpionul are un spirit inventiv si ingenios care nu da niciodata gres cand ne referim la a-si inmulti veniturile. Fire independenta si autonoma, Scorpionului nu ii place sa traiasca sub constrangerea restrictiilor financiare si de aceea se va da peste cap pentru a scoate bani si din piatra seaca si a-si asigura o viata echilibrata si stabila din punct de vedere financiar. Cu fiecare experienta a sa, Scorpionul urmareste sa isi imbunatateasca inteligenta financiara astfel incat sa isi asigure viata confortabila la care viseaza.

Citeste si:
Horoscopul lunii Mai 2020: Totul e bine cand se termina cu…. IUBIRE!
Horoscopul lunii Mai 2020:...

Mandru din fire, Scorpionului nu ii place sa se imprumute, gasind ca acest lucru nu ii face cinste. Nu ezita sa isi indeplineasca visurile indiferent de cat de mult efort si timp ar investi in ele. Stie cum sa economiseasca inteligent, dar si sa cheltuie inteligent, facand alegeri practice, folositoare pe termen lung. Chiar daca este o fire spontana din fire, atunci cand vine vorba de finante, Scorpionului ii place sa isi stabileasca din timp obiective financiare si planuri bine definite pe care le va urma astfel incat sa evite sa intre in colaps financiar. Scorpionul stie cat sa economiseasca si cat sa investeasca. Isi face intotdeauna planuri de rezerva si conturi pentru zile negre sau pentru acele situatii cand neprevazutul devine actorul principal.

Foto homepage: bani, astrologie @Shutterstock

Citeste si:
Ce putem invata din exemplul mamelor care si-au reinventat carierele
Ce putem invata din exemplul...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri