27 Februarie 2015 publicat în Horoscop 6 share-uri

in general nurorile si soacrele vor fi mereu in razboi daca nu vor sti sa se accepte una pe alta. Si cum se spune ca inteleptul cedeaza, sa vedem cum putem indulci soacrele, cum le putem gasi punctul vulnerabil care sa le inmoaie... in functie de zodia lor!

Toata lumea stie ca soacra rimeaza cu…acra. Exista si exceptii, desigur, dar in general nurorile si soacrele vor fi mereu in razboi daca nu vor sti sa se accepte una pe alta. Si cum se spune ca inteleptul cedeaza, sa vedem cum putem indulci soacrele, cum le putem gasi punctul vulnerabil care sa le inmoaie…in functie de zodia lor!

Soacra Berbec. Primul nostru impuls ar fi sa iti deplangem soarta: te-ai captusit cu o soacra apriga, genul care e plina de energie si pusa pe fapte mari si la 90 de ani, care nu lasa niciodata de la ea, cu o incapatanare tipic cornuta.

Ce sa faci in acest caz? La tine s-ar putea aplica eficient vorba:”zi ca ea si fa ca tine!” Nu are rost sa contrazici soacra-berbec caci doar iti va purta pica. Duhul blandetii merge mai bine cu ea:”da, mama-soacra, sigur, mama-soacra, ii pun caciulita in casa asa cum mi-ai zis si cand raceste ii fac frectie cu alcool, clar!”

Profita daca te lasa scrupulele de faptul ca e muncitoare si las-o sa te ajute in gospodarie de cate ori poate, neezitand sa o lauzi ca “nimeni nu mai curata aragazul ca ea!” daca vrei sa te ajute si data viitoare.

Soacra Taur. Una dintre cele mai incapatanate, nici tie nu-ti va fi usor! Bunavointa are dar e greoaie si fizic si la modul in care “baga la cap” asa ca daca lasi copilul cu ea trebuie sa-i dai instructiuni clare, precise, si daca se poate sa i le repeti de minimum 10 ori.

Tot va uita ceva, dar macar te asiguri ca nu totul! Este genul de soacra care merita sa fie vizitata mai des deoarece este o gazda buna si fiind foarte familista se bucura sa aiba toti membrii familiei in jurul ei si sa le faca pe plac…si in general este politicoasa si amabila chiar si cu tine!

Citeste mai departe in Clubul Bebelusilor despre zodia soacrei

Foto homepage: Familie fericita, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Sinaia este primul oraș din România care colectează măștile de unică folosință

26 Ianuarie 2022 - wall-street.ro

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri