Horoscopul Sincronic Damanhur 2015: Semnele UNIVERSULUI pe care trebuie sa le urmareasca fiecare zodie!

12:02, 12 Februarie 2015 publicat în Horoscop

Locuitorii din Damanhur au realizat un horoscop pentru anul 2015 pe care il numesc SINCRONIC, atragandu-ne atentia asupra unor fapte care se petrec in viata noastra si pe care adesea nu le luam in considerare

Damanhur este o comunitate eco-spirituala situata in regiunea Piemont din Italia. Este un spatiu multi-cultural care propune un mod alternativ de trai si gestiune sociala. Locuitorii Damanhur, veniti din toate colturile lumii sunt preocupati de crearea unei comunitati armonioase atat din punct de vedere al relatiilor umane, cat si in ceea ce priveste legatura cu dinamica naturii si a intregului Univers. Comunitatea a primit mai multe recunoasteri internationale – ca model de eco-sustenabilitate.

Locuitorii din Damanhur au realizat un horoscop pentru anul 2015 pe care il numesc SINCRONIC, atragandu-ne atentia asupra unor fapte care se petrec in viata noastra si pe care adesea nu le luam in considerare, dar ele odata descifrate, putand sa spulbere indoieli, dureri si sa provoace revelatii cu privire la situatii care ne framanta de multa vreme.

Citeste si:
Zodia Pești - zodia viitorului! 10 MOTIVE pentru care ultima zodie...
Zodia Pești - zodia...

Foto: Shutterstock.com. Horoscop, cer, noapte

HOROSCOPUL SINCRONIC

Berbec

Imaginea primului animal sau primei insecte pe care o vei vedea din acest moment, reprezinta raspunsul simbol la o intrebare care de multa vreme te framanta. Trebuie sa privesti lucrurile in profunzime. Mesaj pentru 2015: Elibereaza-te de forme, fii atenta la tot ceea ce te inconjoara. Incotro te indrepti?

Citeste si:
Horoscopul lunii MARTIE 2021: Previziuni astrale importante pentru...
Horoscopul lunii MARTIE 2021:...


Foto: Shutterstock.com; muzica, natura, semn

Taur

De ce nu mai asculti muzica? Este o constanta in timp si provoaca ganduri sanatoase, linistind sufletul. Poti sa asculti muzica naturii si sa te eliberezi de dureri. Mesaj pentru 2015: Nu este adevarat ca nu ai varsta potrivita.

Gemeni

Foto: Shutterstock.com; Gemeni

Rastoarna lumea! Tu esti lumea, in tine si peste tot se afla Divinitatea. Priveste stelele de deasupra ta. Mesajul pentru 2015: Crezi ca esti atat de puternica incat sa poti merge pe Soare!

Foto homepage: Shutterstock.com, Univers


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri